dreamjooni مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 78 عنوان قیافه 230 بازدید | 18 پست به نظرتون تو ازدواج وقتی معیار قیافه باشه عقلانیه؟قیافه الویت باشه؟ 1398/12/18 | 03:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dreamjooni مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 78 نه حماقته، فقط پول فقط پولم به نظرم یه جوری حماقته
ماری_کوری_ عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 3026 اگه قیافه الویت باشه به نظر من عقلانی نیست. چون اگه اون زیبایی از بین بره عشق هم از بین میره متخصص تغذیه هستم😊 پیج من در اینستاگرام: green1diet@
فلیکا عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 22698 صرفا قیافه و ظاهر نباید باشه.انتخاب شریک زندگی شامل مجموعه ای از معیار هاس.
dreamjooni مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 78 اگه قیافه الویت باشه به نظر من عقلانی نیست. چون اگه اون زیبایی از بین بره عشق هم از بین میره به نظر من هر کسی یه تعریفی داره از زیباییممکنه اون کسی که به نظر من زیباست به نظر شما زشت باشهبه خاطر همین قیافه اصلا چیز مهمی نیست
fadatoo عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 1835 فقط پولم به نظرم یه جوری حماقته جدی نگفتم، جدی بگم اخلاقه، اخلاق باشه همه جی اکی عه، اما بازم چهره اش قابل تحمل باشه نه زامبی
dreamjooni مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 78 صرفا قیافه و ظاهر نباید باشه. انتخاب شریک زندگی شامل مجموعه ای از معیار هاس. همیشه همه چیز باهم نیست
dreamjooni مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 78 جدی نگفتم، جدی بگم اخلاقه، اخلاق باشه همه جی اکی عه، اما بازم چهره اش قابل تحمل باشه نه زامبی 😁😁😁زامبی
asman98 عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 2718 عزیزم نمیشه گفت اولویت،انقدری که بشه دوطرف چهرشون معمولی باشه،از همدیگه خوششون بیاد کافیه،معیار هرشخصی باهم متفاوته،من خودم اولویت با اخلاق انتخاب کردم ،بعدم درآمد کافی وایمان وارزش دادن وبها دادن به خودم بعدم زیبایی معمولی طبیعی تاتوانی رفع غم از چهره ی غمناک کن،درجهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن😍
فلیکا عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 22698 همیشه همه چیز باهم نیست بله.خداوند سفارشی برامون همسر به وجود نمیاره.ولی باید سعی کنیم شخصی که به عنان همسر انتخابش کردیم حداکثر معیارامون رو داشته باشه.
dreamjooni مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 78 عزیزم نمیشه گفت اولویت،انقدری که بشه دوطرف چهرشون معمولی باشه،از همدیگه خوششون بیاد کافیه،معیار هرشخ ... خب مشکل اینجاست که دونفر از همه لحاظ با هم اوکینولی حرفا و طعنه هایی که دوستا و اشناها میزننادم نمیدونه اینا قصدشون دوستیه یا دشمنی😕
dreamjooni مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 78 بله.خداوند سفارشی برامون همسر به وجود نمیاره.ولی باید سعی کنیم شخصی که به عنان همسر انتخابش کردیم ح ... درسته حرفتولی نمیدونم این مشکلو همه دارن یا فقط منخانواده ی من خیلی سخت گیرن😁و منتظرن تا اونی که همه چی تمومه بیاد و این منو اذار میده
jigoliii عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 242 بلههه حتی روانشناسها هم میگن اول چهره باید به دل بشینه پس مهمه ، خودتو با بقیه چیزها که مهم نیست و ... گول نزن حتما باید اول چهرش به دلت بشینه
dreamjooni مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 78 بلههه حتی روانشناسها هم میگن اول چهره باید به دل بشینه پس مهمه ، خودتو با بقیه چیزها که مهم نیست و . ... خب این که گذرا ممکنه باشهمثلا ما اطرافمون چهار پنج مورد داریم که هم زن هم مرد خیلی خوشگل و جذاب بودن اما جدا شدن به خاطر نداشتن تفاهم و توجه