2777
2789
عنوان

حق طلاق

364 بازدید | 31 پست

سلام خانما هر کی میدونه لطفا کمک کنه

میخوام از شوهرم بعد سیزده سال زندگی بخاطر لغزیدن هاش حق طلاق بگیرم چون خیلی از طلاق میترسه

ولی میخوام کاملا قانونی باشه و مولادرزش نره مهریه هم سرجاش باشه یعنی حقی از من سلب نشه

حالا بعضی ها میگن باید برم دفتر ثبت اسناد بعضی ها میگن باید برم مخضر کدومش قانونیه

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دفتر اسناد رسمی.اما بعضی دفاتر انجام میدن

خوب کدومش قانونیه من میخوام هیچ راه در رویی نداشته باشه

محضر اصلا کارش این نیست  من خودم حق طلاق دارم باید بری دفتر ثبت اسناد ی ۱۰۰ تومنی هم از من اون ...

با چه شرایطی انجام میشه؟ چه چیزایی توش قید کنم راهنماییم کن لطفا

ببین وکالت نگیر تو دفترچه عقدت بنویس..  وکالتو میتونه ب کسای دیگم بده و عملا بی اثرش کنه

کاملا اشتباه میکنید

تو دفترچه هیچ ضمانتی نداره

تو دفتر اسناد وکالت بلاعزل و با حق توکیل به غیر و زمان‌دار هم نباشه

خوب کدومش قانونیه من میخوام هیچ راه در رویی نداشته باشه

شما بعد ازدواج نمیتونی بری محضر واسه  وکالت در طلاق باید بری دفتر اسناد رسمی .محضر میتونه وکالت در طلاقو حین عقد جاری کنه نه بعدش 

با چه شرایطی انجام میشه؟ چه چیزایی توش قید کنم راهنماییم کن لطفا

قیدی نمیخواد حق طلاق شرط خاصی نداره.مگه حق مسکن و کار و تحصیل و... بخوای که اونا جداست.میگی خودشون برات مینویسن حق طلاق بی قید و شرط

کاملا اشتباه میکنید تو دفترچه هیچ ضمانتی نداره تو دفتر اسناد وکالت بلاعزل و با حق توکیل به غیر و ز ...

پس قید کنم زمان دار نباشه و ببخشید نفهمیدم حق وکالت به غیر یعنی چی؟