2777
2789
عنوان

قوم شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 50 پست
شوهر من خودشونو میگه گودزیلا ما رو میگه نازیلا😂😂😂 مثلا میگه نازیلاها میخوان بیان گودزی ...

چقدر صادقه افرین😂👍

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
جاری بزرگم اونجاست از یه شهره دیگه اومده حالیش نیست همش اینجاست چون اون رفته فکر میکنن منم باید برم ...

عزیزم به یه ورتم نباشه

من با پدر و مادره همسرم توی یک ساختمانیم الان سه ماهه که حتی ندیدمشون 

هرچی میخان بگن بزار بگن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وا حالا چرا پریدن؟ نکنه توقع داشتن توی این وضعیت با گل و‌کادو بری دیدنشون

بله دقیقا، پشت دستم داغ کردم 

دلم برای شوهرم سوخت یه بهش تبریک هم نگفتن 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
انتظار دارن حداقل روزی دوبار بریم  مثلا اگر یه بار صبح بریم تا ظهر،فرداش گلایه میکنن که بعدازظ ...

پیر و تنها آن؟ 

شاید دلتنگ میشن

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 
بله دقیقا، پشت دستم داغ کردم  دلم برای شوهرم سوخت یه بهش تبریک هم نگفتن

عیب نداره 

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 
الان من حاضرم ببینمشون ولی فقط کرونا بره هفته ی س بارم ببینمشون

خخخ آن شا الله بره زودتر

انتظار دارن حداقل روزی دوبار بریم  مثلا اگر یه بار صبح بریم تا ظهر،فرداش گلایه میکنن که بعدازظ ...

این دیگه توقع بیجا هست وقتی مجردبودم دوتا از برادرام خونشون با ما تو ی حیاط بود اگه هرروز میومدن خونمون دوست نداشتم 

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
ندیدم عزیزم زندگیمو زهر کردن امسال کم اوردم

آن شا الله خدا کمک کنه 

پیر و تنها آن؟  شاید دلتنگ میشن

پیر نیستن حدود ۵۰ سال

یه پسر مجرد هم دارن که همش بیرون دور دوره 

خودشون هم بیشتر وقت ها بیرون دور دورن حتی الان لا اینکه اون کرونا هست،ولی وقتی هستن خونه میخوان بچه رو ببینن

منم نمیگم خانواده شوهرم عالی هستن ولی تو مشکلات بیشتراز خانواده خودم بدردم خوردن وقتی مشکلی پیش میاد ...

خدا نگهشون داره برات