bahooosh مدیر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 عنوان قوم شوهر | مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 50 پست یکم بدجنسیه🤣ولی حال میده ی مدت نبینیمشونب بهونه کرونا یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 1398/12/17 | 22:36 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eliiiiize عضویت: 1396/06/17 تعداد پست: 18665 شوهر من خودشونو میگه گودزیلا ما رو میگه نازیلا😂😂😂 مثلا میگه نازیلاها میخوان بیان گودزی ... چقدر صادقه افرین😂👍 جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
نوووشین عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 4468 جاری بزرگم اونجاست از یه شهره دیگه اومده حالیش نیست همش اینجاست چون اون رفته فکر میکنن منم باید برم ... عزیزم به یه ورتم نباشهمن با پدر و مادره همسرم توی یک ساختمانیم الان سه ماهه که حتی ندیدمشون هرچی میخان بگن بزار بگن
66nini1398 عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 6188 وا حالا چرا پریدن؟ نکنه توقع داشتن توی این وضعیت با گل وکادو بری دیدنشون بله دقیقا، پشت دستم داغ کردم دلم برای شوهرم سوخت یه بهش تبریک هم نگفتن حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 انتظار دارن حداقل روزی دوبار بریم مثلا اگر یه بار صبح بریم تا ظهر،فرداش گلایه میکنن که بعدازظ ... پیر و تنها آن؟ شاید دلتنگ میشن یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 بله دقیقا، پشت دستم داغ کردم دلم برای شوهرم سوخت یه بهش تبریک هم نگفتن عیب نداره یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
samyaajoon عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 1766 الان من حاضرم ببینمشون ولی فقط کرونا بره هفته ی س بارم ببینمشون
setarehkhamosh عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 11485 ن دیگه اگه یکم ازشون محبت دیدی، تبریک خشک و خالی و بگو ندیدم عزیزم زندگیمو زهر کردن امسال کم اوردم
تاراااااااا عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 7833 منم نمیگم خانواده شوهرم عالی هستن ولی تو مشکلات بیشتراز خانواده خودم بدردم خوردن وقتی مشکلی پیش میاد ... مگه داریم میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 الان من حاضرم ببینمشون ولی فقط کرونا بره هفته ی س بارم ببینمشون خخخ آن شا الله بره زودتر یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
map1365 عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 5183 انتظار دارن حداقل روزی دوبار بریم مثلا اگر یه بار صبح بریم تا ظهر،فرداش گلایه میکنن که بعدازظ ... این دیگه توقع بیجا هست وقتی مجردبودم دوتا از برادرام خونشون با ما تو ی حیاط بود اگه هرروز میومدن خونمون دوست نداشتم مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 ندیدم عزیزم زندگیمو زهر کردن امسال کم اوردم آن شا الله خدا کمک کنه یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
shomali_kija عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3079 پیر و تنها آن؟ شاید دلتنگ میشن پیر نیستن حدود ۵۰ سالیه پسر مجرد هم دارن که همش بیرون دور دوره خودشون هم بیشتر وقت ها بیرون دور دورن حتی الان لا اینکه اون کرونا هست،ولی وقتی هستن خونه میخوان بچه رو ببینن
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 منم نمیگم خانواده شوهرم عالی هستن ولی تو مشکلات بیشتراز خانواده خودم بدردم خوردن وقتی مشکلی پیش میاد ... خدا نگهشون داره برات یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
shomali_kija عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3079 این دیگه توقع بیجا هست وقتی مجردبودم دوتا از برادرام خونشون با ما تو ی حیاط بود اگه هرروز میومدن خون ... خواهرشوهر مجرد ندارم برادر شوهر دارم که هیج وقت خونه نیست