bahooosh مدیر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 عنوان قوم شوهر | مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 50 پست یکم بدجنسیه🤣ولی حال میده ی مدت نبینیمشونب بهونه کرونا یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 1398/12/17 | 22:36 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 پیر نیستن حدود ۵۰ سال یه پسر مجرد هم دارن که همش بیرون دور دوره خودشون هم بیشتر وقت ها بیرون ... ن دیگه شورش درنیاد یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
map1365 عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 5183 مگه داریم اره خدایش اگه بگم نه بی وجدانی هست اگه بخوام بگم ک کجاها بدردم خوردن زیاد هست مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
map1365 عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 5183 خدا نگهشون داره برات ممنون واقعا اگه اینا آدمای خوبی نبودن خیلی زندگی واسم سخت میشد مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
shomali_kija عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3079 ن دیگه شورش درنیاد من خیلی حساس نیستم هروقت حال داشته باشم میرم ولی خب انتظار داشتم وقتی من اینقدر مراعات اونا رو میکنم اونا هم حواسشون بهم باشعبچم مریض بود شب بود شوهرم شب کار بود کلی خواهش کردم ببرنمون دکتر،نبردنصبح تن بچه داغ داغ بود شیاف گذاشتم بردم با اسنپ
تاراااااااا عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 7833 اره خدایش اگه بگم نه بی وجدانی هست اگه بخوام بگم ک کجاها بدردم خوردن زیاد هست خوشا به حالت این یکی از شانس هست که گیر هیچ کسی نمیاد میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍
map1365 عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 5183 خوشا به حالت این یکی از شانس هست که گیر هیچ کسی نمیاد اره خدا نگهشون داره مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر