2777
2789

چون چشامو لبام درشته دکترم گف نیمه فانتزی بهت میاد منم نیمه فانتزی عمل کردم دوس دارم فرمشو اندازشو همه چیو فقط ورمش برطرف شه ... شما چطور طبیعی یا فانتزی

۱۴۰۰/۱۲/۲۷ بهترین روز زندگیم👰💍👭
اها باش عزیزم

❤❤❤

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون چشامو لبام درشته دکترم گف نیمه فانتزی بهت میاد منم نیمه فانتزی عمل کردم دوس دارم فرمشو اندازشو ه ...

من طبیعی ولی پشیمونم 

ببخشید میشه عکس بینی تو بفرستی بعد پاکش کنی؟

😔

چراعزیزم افتش نامحسوسه خودتوناراحت نکن

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
مال منم ب اندازه س وایس بفرستم ولی هر روز گریه میکنم ک چرا خوکی نشد

خوکی چرا خوکی ک خیلی بده نترس نوک بینی پایین نمیاد البته بستگی ب مراقبتم داره

۱۴۰۰/۱۲/۲۷ بهترین روز زندگیم👰💍👭