2777
2789
عنوان

ممکنه ایا

63 بازدید | 9 پست

برادر من از بچگی دوست دختر زیاد داشت با همه دوستای من یواشکی دوست میشد پتج سال از من کوچکتره من بیست هشت سالم بود یکبار دوست دخترشو اورد خونمون من رفتم میوه بیارم با هم صحبت کنیم دیدم مامانم اومد وداداشمو دخترو گرفت به باد فحش من به مامانم گفتم منظوری نداشتم گفتم با دخترا جلوی خودمون صحبت کنه خوب اشتباه فکر کردم از اون روزا گذشته داداشم زد وعاشق یک دختره شد من رفتم دیدمش دختر خیلی خیلی پول دوست وسو استفاده چیه .من به داداشم چیز زیادی نگفتم تا رفتن خواستگاری پدرم تا دید گفت خانوادش به ما نمیاد دختره پول دوست.....منم به بابام همه چیو در خلوت گفتم پدرم گفت درست حدس زدم پس برادرتو منصرف کن تا در زندگی دچار اشتباه نشه خلاصه من کلی با داداشم حرف زدم میدونم با دختره برادرم خوشبخت نمیشه همه دارن میگن ولی مرغش یک پاداره به مامانم میگم چرا اینو اینطوری تربیت کردی میگه تو که خواهرشی چرا یکبار اجازه دادی با دوست دخترش بیاد خونه میگه شما ها خرابش کردین والا من یادم نمیاد اصلا حرفی از دختر بازی به داداشم زده باشم هشت سالم باهاس قهر بودم الانم هی دارم میگم نه .بعد مادرم میگه منم مخالفم ولی میگه به من زیاد دخالت نکن بعدها ممکنه داداشت اذیتت کنه در زندگی شخصیت .ایا میتونه اذیتم کنه.ایا من مقصرم داداشم این همه دوست دختر داسته من باهاش هشت سال قهر بودم .نمیدونم من خودم زیاد پسر باز نبودم وداداسم حرف گوش کن نیست اصلا.هر چی پدر مادرم میگن نکن میکنه تقصیر منه ؟فقط خواهش میکنم حرف بد نرنید من از نظر روحی خیلی بهم ریخته هستم.مادرم قضاوت عادلانه ای نداره.من هرچی میگم دختره خوب نیست میگه ما حرفمونو بهش زدیم به درک بره بگیره .پسر خالم خودکشی کرده در سن سی وسه مامانم میترسه داداشم عمین کارو کنه.

وقتی پدر و مادرت مشکلی ندارن شما هم بی خیال شو عزیزم!از پس داداشت بر نمیان میخوان بگن تقصیر تو ...

من دلم شکسته میگه چرا بکبار اجازه دادی با دختر بیاد ت  خونه من میخواستم جلوی چشم خودم با دختر حرف بزنه الان میدونم اشتباه کردم ولی به حضرت علی قسم تسویقش نکردم به امر خلاف.حتی الان خیلی حرص خوردم که دحتر خوبی را دوست نداره.به مادرم میگم چرا درست تربیت نکردی میگه شما بدتر ازاون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وقتی پدر و مادرت مشکلی ندارن شما هم بی خیال شو عزیزم!از پس داداشت بر نمیان میخوان بگن تقصیر تو ...

مادر پدرم مشکل دارن با کارهاش ولی حرف گوش کن نیست میگه الا بلا همینو میخوام مامانم دیگه از پسش برنمیاد میگم چرادانقدر خودخواه و خودرای تربیت کردی .واقعا حتی اگر من هم خودخواه وخودرای باسم چرا باید اینطوری کسی تربیت بشه

من دلم شکسته میگه چرا بکبار اجازه دادی با دختر بیاد ت  خونه من میخواستم جلوی چشم خودم با دختر ح ...

بگو شما چرا پسری تربیت کردی که دختر بیاره تو خونه!هر چقدر الان زورتون بهش میرسه اون موقع هم مبتونستم بگم نیاره!!!در کل اصلا خودتو قاطی نکن حیف اعصابت ایشالله که دختر خوبی باشه و‌ خوشبخت بشن 

بگو شما چرا پسری تربیت کردی که دختر بیاره تو خونه!هر چقدر الان زورتون بهش میرسه اون موقع هم مبت ...

دختره خیلی بده من دیدمش .فقط دنبال پوله.پسربازه.مامانم میگه همونی که لایقش بود نصیبش شد میگه خودش هی دخترای مردم دست کاری میکرد خدام لایقش گذاست سر راهش من خیلی ناراحتم .برادرم قلب مهربونی داره ولی خیلی احمق وتابع شهوت ولذت است من برای جوانی وعمری که ازش تلف شده ناراحتم .کاش چهارچوبهای درستی بهش تزریق میشد خانه از پای بست ویرانه حالا مام مقصر شدیم

بگو شما چرا پسری تربیت کردی که دختر بیاره تو خونه!هر چقدر الان زورتون بهش میرسه اون موقع هم مبت ...

کلا مامان بابام زورشون به این داداشم وخواهر بزرگم هیچوقت نرسیده مامانم میگه انقدر بکنه که جونش دربیاد من حرفامو زدم .من این روش تربیتی رو قبول ندارم اگه بچه من بود باور کن خیلی جدی تر باهاش برخورد میکردم .چطوری بچه ها افسار کسیخته میشن منم تو یک سنی حرف گوش نمیدادم چون تو خونه کسی بهم اهمیت نمیداد .ولی وقتی مامانم ثابت کرد خیلی دوستم داره کلا حرف گوش کن شدم و خیلی ارام شدم

مامانم میگه میاد یک حرفایی به نامزدت میزنه یکدفعخ میبینی زندگی تورو خراب کرد میگه ولش کن

ولش کن

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه