2777
2789
عنوان

قد

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 42 پست
آره منم عزیزم ولی من عاشق هم قدای توام خیلی بغلین ناراحت نباشی یه وقت اگه لاغر باشی قدکوتا خوشگله ...

ن ازدواج کردم بزورررر تا سینه شوهرم میرسم اون اون بالا من این پایین 

حقیقت کُلفته ..!!..نمیره تو مُخای تَنگ🤞🤞 خسته  از  هوای  زندگیَم ،، میروم  با  خودم قدم بزنم ،،  میروم  از  خودم  رها  بشوم  ،، میروم  با  خودم بِهَم بزنم 🖤 
ن ازدواج کردم بزورررر تا سینه شوهرم میرسم اون اون بالا من این پایین 

میشه بپرسم قدش چنده

من کنجکاوم😌😌😌😌

بچه ام دارین😂😂😂

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه بپرسم قدش چنده من کنجکاوم😌😌😌😌 بچه ام دارین😂😂😂

۱۷۸ قدش ن یک ساله خونه دارم اگ قد بچم به من بره چی😲😲😲

حقیقت کُلفته ..!!..نمیره تو مُخای تَنگ🤞🤞 خسته  از  هوای  زندگیَم ،، میروم  با  خودم قدم بزنم ،،  میروم  از  خودم  رها  بشوم  ،، میروم  با  خودم بِهَم بزنم 🖤 
۱۷۸ قدش ن یک ساله خونه دارم اگ قد بچم به من بره چی😲😲😲

نه نصف نصف میشه 

من بابام قدبلند مامانم هم قد تواه

حالا نامزد من 185 منم کلمو میگیرم بالا خخخ😂😂

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد
واقعاً؟؟؟

من 130 سالگیم فکر نکنم از 153یا155بیشتر میبودم بین 14تا 18 قد کشیدم ولی روز 4 لیوان شیر میخوردم این سن

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
من 130 سالگیم فکر نکنم از 153یا155بیشتر میبودم بین 14تا 18 قد کشیدم ولی روز 4 لیوان شیر میخوردم این ...

خوشبحالت

منکه کسی نبود بهم بگه الان متولد۷۷ام و۱۵۵ قدمه😢😢😢

آرزو دارم۱۰سانت بیاد روم

چه تایمی شیرمیخوردی؟

کاربری برای دونفر می باشد😌
خوشبحالت منکه کسی نبود بهم بگه الان متولد۷۷ام و۱۵۵ قدمه😢😢😢 آرزو دارم۱۰سانت بیاد روم چه تایمی ش ...

بین 13تا 16.17 بعدیه لیوان صب یه لیوان عصر غروب شب...والا دلم شیر میخواست ولی مربی ورزشمونم گفت منم جدی شروع کردم خوردم خدایا الان میفهمم مادرم یه لیوانمنمیخورد فقط من میخوردم😔چقدر برام سنگ تموم گذاشتن کاش یه لیوانم اون میخورد هر روز استخون.درد داره الان شدید من مجال نمیدادم

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
بین 13تا 16.17 بعدیه لیوان صب یه لیوان عصر غروب شب...والا دلم شیر میخواست ولی مربی ورزشمونم گفت منم ...

شیرمحلی؟ آخه پاستوریزه های الان میگن توشون وایتکس وآب میریزن

چه ورزشی میکردی؟

امیدوارم مادرت خوببب خوبببب بشه مامان منم پادرد ککمردرد وزانو درد وگردن درد داره انقدر میناله تابخوابه 

استخونشم یکم پوک شده

شیرمحلی؟ آخه پاستوریزه های الان میگن توشون وایتکس وآب میریزن چه ورزشی میکردی؟ امیدوارم مادرت خوببب ...

والا از اون شیرایه پاکتی یارانه ای😂یه بسته میخوردم هر روز عاشق طعمش بودم الان پیدا نمیکنم این ورابخرم ازهمونا که تو کیسه پلاستیکی بود 

والا از اون شیرایه پاکتی یارانه ای😂یه بسته میخوردم هر روز عاشق طعمش بودم الان پیدا نمیکنم این ورابخ ...

من ۱۰یا۹سال پیش دوغش رو دوست داشتم‌و زیاد میخوردم😂😂

چندسال پیش یود مگه

من ۱۰یا۹سال پیش دوغش رو دوست داشتم‌و زیاد میخوردم😂😂 چندسال پیش یود مگه

منم دیگه از نوجوانیم حساب کنی 13،14 سال میشه 28 سالمه