2777
2789
عنوان

قد

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 42 پست
۱۵۰بودم🤦🏻‍♀️

آها ولی من قدالانتو گفتم عزیزم😃

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂😂😂پسر بايد١٩٠باشع البته. نيست نميدونم كدوم گوريه  منو نداره هنوز 😬😂

این 185 هست خوشم میاد از قدش😅😅

چرا هست فامیلا ما همه زرافن من کوتا دراومدم😁😁

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد
خواستم ببيني چقدگوگولي بودم🙃

ای نازی آره واقعا😂😂😂

عالیه 

اگه شیر بخوری زیاد میشی 170 ۱۸

سالگی

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
منم نزدیک 20 سالمه 168 هستم😅😅

منم   ۱۸ سالمه قدم ۱۵۶☹☹☹☹😢ولی خب ب هیکلم میاد 

حقیقت کُلفته ..!!..نمیره تو مُخای تَنگ🤞🤞 خسته  از  هوای  زندگیَم ،، میروم  با  خودم قدم بزنم ،،  میروم  از  خودم  رها  بشوم  ،، میروم  با  خودم بِهَم بزنم 🖤 
منم   ۱۸ سالمه قدم ۱۵۶☹☹☹☹😢ولی خب ب هیکلم میاد

آره منم عزیزم

ولی من عاشق هم قدای توام خیلی بغلین

ناراحت نباشی یه وقت اگه لاغر باشی قدکوتا خوشگله

مجردی؟