2777
2789
عنوان

اعتراف🤨😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 138 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بره این که دلت نشکنه میگم وگرنه حوصله ندارم تا دوازده سالگی فکر می کردم نزدیکی با جنس مخالف که تو ک ...

فکرشما خوبه که منکه فکرمیکردم دخترا ازسن ۱۸ سالگی ب بعد خود بخود حامله میشن همش دغدغه اینو داشتم وای اون دخترایی ک اگه خاستگارنداشته باشن وسنشون بالا بره چی میشه ؟؟؟کدوم پسری حاضره با یه دخترباردار ازدواج کنه؟؟؟؟اصلا اونموقع لباس عروس رو چطوری با شکم گنده بپوشه؟؟؟؟خلاصه در اوایل ۱۸ سالگی تازه فهمیدم یکجورایی چی به چیه🙄🙄🙄

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
😂😂😂 اگه یه وقت یادش بیاد سراغشو بگیره چی  منکه کلا خودمو راحت کردم گفتم دادمش به فقیر😂😂

وای نمیدونم اخه از شانسم خیلیییبی دوسش داشت نمیپوشید از بس دوست داشت یه بارم خواستم بزارم تو ماشین لباسشویی نزاشت خودش برد با دست اروم اروم شست که یوقت خراب نشه😂😂😂😂😁😁

فکرشما خوبه که منکه فکرمیکردم دخترا ازسن ۱۸ سالگی ب بعد خود بخود حامله میشن همش دغدغه اینو داشتم وای ...

آخی عزیزم 😅😅😅

خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟

فکرشما خوبه که منکه فکرمیکردم دخترا ازسن ۱۸ سالگی ب بعد خود بخود حامله میشن همش دغدغه اینو داشتم وای ...

من فکر میکردم هرکی لباس عروس بپوشه حامله میشه همیشه هم گریه میکردم برام لباس عروس بخرن تا بچهدار بشم😁😁😁