2777
2789
عنوان

غذای کمکی

104 بازدید | 23 پست

سلااام پسرمن ۴ ماهو ۲۴روز هست وزنشم خوبه ولی میخام بدونم اگه ازالان فرنی شروع کنم چه اشکالی داره ازنطر پزشکی میخام بدونم چه مشکلی ایجاد میکنه.اخه زمانی که ما بچه بودیم از۴ماهگی غدای کمکی زو شروع میکردن الان چند ساله که از۶ ماه شروع میکنن اکه من از ۵ ماهگی بدم بده؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضرر داره چون بچه شیش ماه طول میکشه ک پُرزهای رودشون کامل بشه پُرز روده برای حفاظت از دیواره ی رودس اگه اون نباشه بچه دچار آلرژی غذایی میشه من ۴ ماه فرنی دادم باشیرخودم دخترم الرژی داد ندارم تااخر ۶ ماه 

الان هم الرژی زیاد دیده میشه تو کودکان ک دلیلشم همین زود غذا دادنه حرف قدیمی هارو گوش نکن چون سیستم بدن امروزی بااون زمان فرق کرده و قدیم اگه آلرژی هم میدادن که متوجه نمیشدن والدین چون اطلاعی نداشتم و هرچیزیو ب چیز دیگه ربط میدادن الان سطح اطلاعات و سواد بالاس پس نباید بیگدار ب آب زد

ضرر داره چون بچه شیش ماه طول میکشه ک پُرزهای رودشون کامل بشه پُرز روده برای حفاظت از دیواره ی رودس ا ...

اخه خودماهم از۴ ماه خوردیم دیگه واس همین میگم چرا الان کردنش ۶ ماه زنان ما یعنی معده ما زودتر اماده میشد 

الان هم الرژی زیاد دیده میشه تو کودکان ک دلیلشم همین زود غذا دادنه حرف قدیمی هارو گوش نکن چون سیستم ...

ازکجا بفهمم الرزی داده کهیر میزنه یا چی ؟بچه اولمه خیلی تجربه ندارم

بعدشم اینو بدون تا ۶ ماه بچه با شیر مادر بهترین وزن رو خواهد گرفت فک نکن غذابدی وزنشو زیاد میکنه ریسک نکن چون اگه الرژی بده مطمین باش وزنگیریش افتضاح میشه ....حتی اگه الانم الرژی نده یهو میبینی تو یکسالگی دچار علایم میشه پس نکن و بزار روده بچت اسیب نبینه

اخه خودماهم از۴ ماه خوردیم دیگه واس همین میگم چرا الان کردنش ۶ ماه زنان ما یعنی معده ما زودتر اماده ...

زمان ما اگه الرژی هم میدادیم والدینمون اطلاعی نداشتن و بی توجه بودن مثلا گونه هامون اگه دون هم مزد میگفتن این داره توپول میشه اینجوری میشه لطفا رعایت کنید بدن ما ب بدن بچه های امروزی هم فرق داره الرژی هم خیلی زیاد شده 

بعدشم اینو بدون تا ۶ ماه بچه با شیر مادر بهترین وزن رو خواهد گرفت فک نکن غذابدی وزنشو زیاد میکنه ریس ...

من اصلا واس وزنگیری نمیخام بدم چون وزنش خیلی خوبه شیرمم پرچربه مادرشوهرم میگه اگه اخرشش ماه و اول ۷ ماه بهش غدا بدی بد غدا میشه دخحرجاریمم همینجوری سد بدغدا ولی پسرجاریم که از۴ماه دهد خوب غدا مبخوره الانم۸ یالشه واس همون منم دودل شدم از اخرپنج ماه بدم

خیلی به غدا خوردن مانگاه میگنه گریه میکنه بااینکه تواشپزخونه زمانی که خوابه غدا میخوریم بازبیدارمیشه  موندم والا چکارکنم.دوستام بچهاشون وزنشون گم دکترگفت از۴ ماه بده ولی کارن من وزنش خوبه بهداشتم نگفت ازکی بدم

ازکجا بفهمم الرزی داده کهیر میزنه یا چی ؟بچه اولمه خیلی تجربه ندارم

هر بچه ای یجوره ی بچه رفلاکس میگیره یکی خارش گوش  و چشم داره یکی تنگ نفس و خس خس سینه آبریزش بینی دون قرمز رو پوست مثل نیش حشره یکی اگزما 

من اصلا واس وزنگیری نمیخام بدم چون وزنش خیلی خوبه شیرمم پرچربه مادرشوهرم میگه اگه اخرشش ماه و اول ۷ ...

پس اینکارو نکن چون اگه آلرژی بِده وزنگیریش کم میشه بدنش حتی ب شیرخودتم حساس میشه اینرو فعال نکن تو بدنش بزار بدنش سیستم ایمنیش روده هاش ت‌کامل پیداکنه بعد حالا برا غذا دادن وقت هست ...توکه نمیدونی آلرژی میده یانه پس این ریسکو نکنی بهتره مطمین باش الانم چیزیش نشه در درازمدت براش مشکل ساز میشه دخترمن میره ۹ ماه بهتر شده