2777
2789
عنوان

غذای کمکی

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 23 پست
اگه هیچکدوم اینارو نگرفت یعنی الرژی نداره؟

ببین من بهترین دکتر دنیا حتی تو آمریکا اینارو گفتن ک دارم بهت میگم تو کشورای دیگه هیچوقت تا قبل شیش غذا نمیدن من کامل درجریانم ...من یروز بهداشت بودم دیدم ی خانومه میگفت بچمو از ۴ غذا دادم ولی یهو تو ۸ ماه دچار آلرژی گوارشی شد و تو مدفوعش خون بود ....پس فک نکن فورا نشون میده گاهی تو یکسالگی میبینی بچت حساسیت میده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی به غدا خوردن مانگاه میگنه گریه میکنه بااینکه تواشپزخونه زمانی که خوابه غدا میخوریم بازبیدارمیشه ...

همه بچه ها این عادتو دارن اون که نمیدونه غذا چیه طعم چیه من الان دخترم ۸ ماهشه میدونه ولی ی بچه ۴ ماهه نمیدونه اون داره بهونه وسایلو میگیره نمیفهمه که تو الان هرچیو دستش بدی میبره دهنش چون اونجوری داره اطرافشو میشناسه 

همه بچه ها این عادتو دارن اون که نمیدونه غذا چیه طعم چیه من الان دخترم ۸ ماهشه میدونه ولی ی بچه ۴ ما ...

ولی دل ادم کباب میشه کاش زودتر ۶ ماهه بشه دلم میسوزه بخدا انگار دارم کوفت میخورم من

ولی دل ادم کباب میشه کاش زودتر ۶ ماهه بشه دلم میسوزه بخدا انگار دارم کوفت میخورم من

ازدست تو  عزیزم اخه اون که نمیدونه غذاچیه یا غذاخوردن چیه همه بچه ها همینجورین شما بشین با اسباب بازی بازی کن اون اینجوریه باز