2777
2789
عنوان

نقش والدین در کنترل استرس کودک

64 بازدید | 1 پست

یکی از وظایف بزرگسالان در قبال فرزندان کنترل و مدیریت محیط و امنیت خانواده و کودکان میباشد تا بتوانند براسترس کودکان   اثر مثبتی داشته باشند . با توجه به اوضاع کنونی داشتن محیطی شاد و باثبات علاوه بر موارد زیر  به آن‌ها در مدیریت استرس کمک کنند.

هم صحبتی با کودک

برای کودک خود وقت بگذارید و آن‌ها را تشویق به صحبت کردن کنید، به انها اطمینان دهید که مراقبش هستید و در همه جا کنارش هستید . هر روز زمانی را برای بازی با آن‌ها صرف کنید اگر زمانی برای بازی ندارید حتماً یک وعده غذایی یا میان وعده را در کنار هم میل کنید .

ترغیب کودک به بیان احساسات

اگر فرزند شما ترسیده، استرس دارد و مضطرب است هرگز به او نگویید که "من می‌دانم حالت خوب است" در عوض از او بپرسید که چه چیزی باعث ایجاد حس بد در او شده؟  با هم دلی به او بگویید که  برای بهبود حالش چه کمکی می‌توانید بکنید. با این کار به او اجازه دهید تا احساساتش را راحت بیان کند.

از کودک بخواهید نفس عمیق بکشد

اگر کودکتان استرس دارد از او بخواهید که نفس عمیق بکشد، از او بخواهید چشمان خود را بسته و نفس عمیق بکشد.

از کودک بخواهید بنویسد

نوشتن اساسا یکی از راههای کنترل استرس است شما با تهیه یک دفتر یادداشت، اورا تشویق به نوشتن مسائلی که باعث استرسش میشود بکنید مثلا در مورد اتفاقاتی که در طی روز برای او افتاده و اینکه هرکدام چه حسی را در او به وجود آورده است بنویسد، علاوه بر اینکه این کار به کاهش استرس و اضطراب کودک می‌انجامد.در نتیجه میتوانید با خواندن نوشته ها بر  روی چیزهایی که باعث اضطراب و ترس در او شده تمرکز بیشتری کنید

کمک از یک مشاور

در صورتی که  کودک شما بیش‌ازحد استرس دارد لازم است مشاور به فرزند شما کمک بکند.

علائم جسمی استرس عبارت‌اند از

سردرد، مشکل در خواب رفتن، کابوس، خواب زیاد

کاهش اشتها، حالت تهوع،

وابستگی زیاد کودکتان

گریه و رفتارهای سرسختانه‌ای

درخواست پستانک بعد از گذشت سالها

به نظر شما با توجه به شرایط کنونی استرس به دلیل بیماری کرونا چگونه بر استرس خود و کودک غلبه کنیم ؟

من که خیلی راحت و واضح برای دخترم توضیح دادم ویروس رو.

دلیل تعطیلی مدرسش رو هم گفتم.

براش توضیح دادم توی این موقعیت مهمونی نمیتونیم بریم چون هر پنج شنبه و جمعه مهمونی میرفتیم.

براش توضیح دادم که تولد هم نمیتونیم براش بگیریم چون ۲۳ اسفند تولد ۶ سالگیشه.

خیلی متمدنانه و شیک قبول کرد.

هیچ استرسی هم نداره.

بهشم میگیم دستاتو بشور بدون مقاومت قبول میکنه

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین