پژو_۲۰۷ مدیر عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 3165 عنوان آن سوی مرگ....😶 | مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 19 پست کتابه راجع به کسایی که تجربه مرگ داشتن و دوباره برگشتن خیلی جالب بود بخونین حتما ...خیلی میتونه تاثیر گذار باشه..کتاب دیگه ای تو این سبک میشناسین که جذاب باشه؟🌹 ذهنتو قشنگ کن دنیات قشنگ میشه😻🦄 1398/12/17 | 14:38 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lllhappylll عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 2427 چه جالب میخونمش حتمااا👌🌹 کتابش کم گیر میاد خودم کلی گشتم تا پیداش کردم امیدوارم گیرت بیاد!یه جلد جیگری رنگ دارهشما ک میخوای وقت بذاری بخونی کتاب هایی بخون ک نویسنده خارجی دارنچون جدا از مذهب و دین صحبت میکنن و به واقعیت نزدیکتره ✨Do your best✨
پژو_۲۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 3165 بله کتاب سع دقیفه در قیامت خیلی جذابه تو امضامم تاکید کرد بخونید. در مورد یک سپاهیه که که ... اهوم همین کتابم تقریبا همینجورسه واقعا ادم به فکر فرو میبره...! ذهنتو قشنگ کن دنیات قشنگ میشه😻🦄
پژو_۲۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 3165 کتابش کم گیر میاد خودم کلی گشتم تا پیداش کردم امیدوارم گیرت بیاد! یه جلد جیگری رنگ دا ... دیجی کالا داره میخام بخرم 🙏🙏 ذهنتو قشنگ کن دنیات قشنگ میشه😻🦄
lllhappylll عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 2427 دیجی کالا داره میخام بخرم 🙏🙏 حتما بگیر چون دیدت عوض میشه!اولش هم نوشته ک ممکنه با عقاید و مذهبتون جور در نیاد!اما تنها کتابی هست ک مطمئنم واقعیت داره یا حداقل ب واقعیت خیلی نزدیکه،چون با عقل جور در میاد ✨Do your best✨
پژو_۲۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 3165 حتما بگیر چون دیدت عوض میشه! اولش هم نوشته ک ممکنه با عقاید و مذهبتون جور در نیاد! اما تنها کتابی ... ممنون پیشنها دیگه ای هم داری؟موضوعش جالب باشه ذهنتو قشنگ کن دنیات قشنگ میشه😻🦄