2821
2789
عنوان

آن سوی مرگ....😶

732 بازدید | 19 پست

کتابه راجع به کسایی که تجربه مرگ داشتن و دوباره برگشتن خیلی جالب بود بخونین حتما ...خیلی میتونه تاثیر گذار باشه..

کتاب دیگه ای تو این سبک میشناسین که جذاب باشه؟🌹

ذهنتو قشنگ کن دنیات قشنگ میشه😻🦄

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خدایا منو گوسفند کن😂😂

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها
کتابه؟😂

نه...

ارزو قلبیه😆😆😆

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها
الهی آمین

واقعا که🙄🙄

سفر روح

عالیه!

یه دکتر هیپنوتیزم کرده چند نفر رو بعد میبرتشون تو زندگی قبلیشون و اینکه چطوری مردن و عالم برزخ و آخرت و....

تک تک جمله هاشون نوشته 

نویسندش خارجی هست با یه دکتر که من ملاقاتش کردم در ارتباط بوده،و جالبه بگم همین دکتری ک خودم ملاقات کردم بهم پیشنهاد داد اینو بخونم.

✨Do your best✨
😕😕😕

😢😢😢😢

بله کتاب سع دقیفه در قیامت خیلی جذابه تو امضامم تاکید کرد بخونید.

در مورد یک سپاهیه که که تو جنگای مرزی چشمش به خاطر اشک آورا. آسیب میبینه و بعداز ۴سال یعنی تو ۹۷عملش میکنند که تو اتق عمل سه دقیقه میمیره و نامه اعمالشا میبینه و کل ماجرا ...خیلی جالب بود خیلی زیاد من که ازوقتئ خوندم خیلی عقیدم قوی تر شده

نی نی سایتیا حتما کتاب «سه دقیقه در قیامت »رو بخونید .معجزه میکنه .
سفر روح عالیه! یه دکتر هیپنوتیزم کرده چند نفر رو بعد میبرتشون تو زندگی قبلیشون و اینکه چطوری مردن ...

چه جالب میخونمش حتمااا👌🌹

ذهنتو قشنگ کن دنیات قشنگ میشه😻🦄
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز