2777
2789

دارو‌هاشو‌میدیدم‌انگار‌یکم‌منگه‌میترسم

دو‌روز‌پیش اینجوری‌شد

دکتر‌دارو‌داد‌میخوره‌یکم‌منگه‌و چشاش‌خمار

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داروهای تشنج یه کم بیحیال میکنن بچه رو ولی میخوای به دکترش زنگ بزن  چند وقشه؟ حالت تشنجش چجوری ...

داداشم‌۱۱‌سالشه و اوتیسمه‌دوروز‌بستریش‌کردن

اول‌خیره‌شد‌بعد افتاد‌رو زمین‌دست و پاش‌کج‌شد‌و‌بیجون

دهنشم‌کج‌شد😔سریع‌برگشت‌و‌خوب‌شد

شما‌تجربه‌داشتی؟

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  
چندسالشه از کی فهمیدی من نوزادم هی دستو پاشو پرت میکنه لباش میلرزه می ترسم تشنج باشه😢

تو‌نوزادی‌تو‌زایشگاه‌یه‌هو‌بیجون‌شد‌گفتن‌شیر‌زیاد‌خورده

شیرو‌تخلیه‌کردن‌ولی‌تشنج‌بود‌۶‌ماه پیش اینجورب‌شد‌بعد سالها‌و ‌دو‌روز پیشم‌باز تکرار

داداشم‌۱۱‌سالشه و اوتیسمه‌دوروز‌بستریش‌کردن اول‌خیره‌شد‌بعد افتاد‌رو زمین‌دست و پاش‌کج‌شد‌و‌بیجون ...

الهی بگردم 

با دکترش تماس بگیر بگو ولی فک میکنم بیحالیش عادی باشه 

چون از یکی شنیدم که داروهای تشنچ بیحال میکنه ولی زنگ بزن بپرس

حواست باشه!
من پسرم ۱۰روزش بود تشنج کرد دکتر قرص شربت داد همینجوری همش خاب بود حتی واس شیر بیدار نمیشد اخرش نداد ...

خب‌چی شد

ما شیش ماه پیش شد‌دارو‌ندادیم

دوباره‌دوروز پیش‌شد‌دارو شروع‌کردیم

الهی بگردم  با دکترش تماس بگیر بگو ولی فک میکنم بیحالیش عادی باشه  چون از یکی شنیدم که د ...

مامانم‌مبگه‌این‌دو روز‌ک‌بستری‌بوده‌تو‌بیمارستانم‌دارو میدادن

همینجوری‌بوده‌و خوابش‌میبرده‌خب‌اگ‌چیزی‌بود میگفتن

انقدر‌میترسم‌نشستم‌فقط‌بهش‌زل‌‌میزنم

بچه ها‌ترخدا هرکی‌از‌دارو ‌تشنج‌اطلاع‌داره‌عوارضش

بگه‌یا‌ بگه‌تشنج‌بچش‌چحوری‌بوده بخدا‌دارم دق‌میکنم

خب‌چی شد ما شیش ماه پیش شد‌دارو‌ندادیم دوباره‌دوروز پیش‌شد‌دارو شروع‌کردیم

خداروشکر دوباره تشنج نکرد الا۳فروردین میره۶سال مشکلی واسش پیش نیومده...فقط همون دفعه اول چشش انحرافی پیدا کرد...

گل پسرم ۱۴/۴/۹۹...اومد بغلم  ...خدایا خودت مراقب دوتا پسرام باش  
خداروشکر دوباره تشنج نکرد الا۳فروردین میره۶سال مشکلی واسش پیش نیومده...فقط همون دفعه اول چشش انحرافی ...

شکر‌من‌انقدر‌ترسیدم‌خدا‌نسیب‌کافرم‌نکنه‌چ‌برسع‌مسلمون