2777
2789
عنوان

بی بی چک؟

312 بازدید | 21 پست

بیبی چک مدیکور بنظرتون معتبره ؟چندتا تاپیک دیدم میگفتن مثبت کاذب زیاد نشون میده ماه پیش چندتا مارک مختلف خریدم مدیکور موند امروز استفاده کردم هاله انداخت فوری بنظرتون درسته 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

لعنتی برای منم ماه قبل دوتا مثبت کاذب انداخت😢😢😢😢

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
بیشتر ببینید

برای منم همیشه درست جواب داده

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤
بیشتر ببینید

برا من که حتی با وجود کیست مثبت کاذب نشد هیج وقتوقتی مثبت شد هم درست بود 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
بیشتر ببینید

اگه هاله صورتیه مبارکه دو روز بعد بزن پررنگ تر شد برو ازمایش

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤
بیشتر ببینید
از ماه پیش تا الان پری نشدی؟؟؟ خب اره درسته دیگه...

دوروز گذشته از موعدم

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
اگه هاله صورتیه مبارکه دو روز بعد بزن پررنگ تر شد برو ازمایش

اره صورتیه  

برا من که حتی با وجود کیست مثبت کاذب نشد هیج وقتوقتی مثبت شد هم درست بود 

والا من ماه های پیش خیلی مراقبت میکردم نشد این ماه اصلا قصدشو نداشتم بخاطر بیماری و خونه تکونی کلی کار کردم جابه جایی اینور اونور بعد مثبت شد!!!!حالا ببینم خدا چی میخواد