2777
2789
عنوان

واكسن ١٨ماهگي 😰😰😰

199 بازدید | 11 پست

دوستان لطفا بيايد🙏🏻

امروز واكسن پسرمو ميخوام بزنم. راهكارخاصي داريد براي كم شدن درد پا بعد واكسيناسيون؟؟؟؟

ممنون ميشم خيلي نگرانم

عشقم همسرم😍نفسم بچه هام😍

من نیم ساعت قبلش استامینوفن دادم 

ولی کلا واکسن سنگینیه

نمیگم که بترسی ولی حواست به تبش باشه 

پسر من اصلا نمیتونست راه بره ولی بازی بازی راه میبردمش 

دکترش میگفت راه بره زودتر واکسن پخش میشه دردش آروم میشه

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمپرس گرم هم بزار ولی حواست باشه تبش بالا نباشه 

مخصوصا شب

البته بچه با بچه فرق میکنه.انشاءالله واسه شما اذیت کننده نباشه

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
کمپرس گرم هم بزار ولی حواست باشه تبش بالا نباشه  مخصوصا شب البته بچه با بچه فرق میکنه.انشاءال ...

کمپرس گرم مال روز دومه روز اول باید سرد بذاره که تقریبا غیر ممکنه بچه قبول کنه بذاره پسره من که نمیذاشت

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
کمپرس گرم مال روز دومه روز اول باید سرد بذاره که تقریبا غیر ممکنه بچه قبول کنه بذاره پسره من که نمیذ ...

دکتر پسر من میگفت اصلا سرد نزار فقط گرم بزار که آروم بشه.

کمپرس سرد برای پخش شدن واکسنه که جاش سفت نشه

من بجاش پسرمو راه میبردم و بازی میکردم.

کلا نمیزاشت کمپرس کنم هیچ وقت

من نیم ساعت قبلش استامینوفن دادم  ولی کلا واکسن سنگینیه نمیگم که بترسی ولی حواست به تبش باشه& ...

مرسي عزيزم. 

نگرانشم يكم🙏🏻

عشقم همسرم😍نفسم بچه هام😍
سه چهار دقيقه قبل ترريق واكسن قنداب بده همراه خودت توي شيشه ببر توي يك مقاله خوندم قند خون كه كمي ...

اها. مرسي ك گفتي دوستم😘🌺

عشقم همسرم😍نفسم بچه هام😍
كي گفتن؟؟؟ از بهداشت بمن زنگ زدن بايد بياريش دير شده واكسنش

والا یه خانومه میگفت به من زنگ زدن تا دوماه دیگه هیچ گونه واکسنی زده نمیشه تا مریضیه قرو کش کنه ‌.پس حالا که میخوای بزنی حواست باشه خیلی واکسن سختیه مراقب تبش باش تب زیاد میکنه من برا دخترم هر ۴ ساعت شیاف میزاشتم تا چند روزم راه نمیتونست بره واقعااااا دردناکه تو این اوضاع هواست خیلی به جای واکسن باشه الوده نشه .

گرنگه دارمن آناست که من میدانم شیشه راهم بغل سنگ نگه میدارد.
والا یه خانومه میگفت به من زنگ زدن تا دوماه دیگه هیچ گونه واکسنی زده نمیشه تا مریضیه قرو کش کنه ‌.پس ...

مرسي عزيزم. چشم 

ممنون🙏🏻😰

عشقم همسرم😍نفسم بچه هام😍