حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
البته بچه با بچه فرق میکنه.انشاءالله واسه شما اذیت کننده نباشه
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏
کمپرس گرم مال روز دومه روز اول باید سرد بذاره که تقریبا غیر ممکنه بچه قبول کنه بذاره پسره من که نمیذ ...
دکتر پسر من میگفت اصلا سرد نزار فقط گرم بزار که آروم بشه.
کمپرس سرد برای پخش شدن واکسنه که جاش سفت نشه
من بجاش پسرمو راه میبردم و بازی میکردم.
کلا نمیزاشت کمپرس کنم هیچ وقت
كي گفتن؟؟؟ از بهداشت بمن زنگ زدن بايد بياريش دير شده واكسنش
والا یه خانومه میگفت به من زنگ زدن تا دوماه دیگه هیچ گونه واکسنی زده نمیشه تا مریضیه قرو کش کنه .پس حالا که میخوای بزنی حواست باشه خیلی واکسن سختیه مراقب تبش باش تب زیاد میکنه من برا دخترم هر ۴ ساعت شیاف میزاشتم تا چند روزم راه نمیتونست بره واقعااااا دردناکه تو این اوضاع هواست خیلی به جای واکسن باشه الوده نشه .
گرنگه دارمن آناست که من میدانم شیشه راهم بغل سنگ نگه میدارد.