2821
2789
عنوان

غرق گناهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 90 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقد عاشقش بودم وخودم رو فقط بااون میدیدم حاضر بودم همچیم زو فداش کنم ولی گفتم بذا امتحانش کنم یه مدت ازش فاصله گرقتم دیدم ریلکس داره زندگیشو میکنه اصلا ترس از دس دادنمو نداشت منم از رو لجبازی یهو خودم رو عقد کرده دیدم هنوزم باورم نمیشه روزی صدبار به خودم فحش میدم که زندگی شوهرمم خراب کردم من یه ادم دروغگو وپستم

بیچاره شوهرت..حقشه بدونه..شاید نمیخواد باهات زندگی کنه..و اگه بهش نگی گولش زدی..شوهرم قبل عقد به من ...

اتفاقا مشاورا میگن زوجین از رابطه های قبلشون اصلا نگن بهم. اون مقطع مجردیه تموم شده لازم نیست بیاد تو.این مقطع....گذشته باید بره و زوجین با ذهنای سفید باهم شروع کنن

پس چرا عذاب وجدانم تموم نمیشه؟؟؟؟

قدر عذاب وجدانت رو بدون عزیزم.این نشان دهنده حس خوبیه که شما از ته دل توبه کردی یه توبه واقعی.و با اینکه توبه کردی بازم ناراحتی.حالا بعضیا گناه میکنن عذاب وجدان هم ندارن این خوبه بنظرت! پس شما تو مسیر درستی الان 

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.
بنظرم اول خودت خودتو ببخش و با خدا حرف بزن الان ارامش درون مهم ترین نیازته

اصلا آرامش ندارم اصلا ازخودم متنفر شدم.اخه چجوری به شوهرم بگم؟ای کاش قبل عقد بهش می گفتم من واقعا نمیخواستم گولش بزنم فک میکردم خدا ازم گذشته

انقد عاشقش بودم وخودم رو فقط بااون میدیدم حاضر بودم همچیم زو فداش کنم ولی گفتم بذا امتحانش کنم یه مد ...

دقیقا یه آدم دروغگویی..اخه شوهرت چه گناهی داره خب

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
الان۲۵.شوهرم خیلی مرد خوب وخانواده دوستیه ولی من نمیتونم باهاش رابطه خوبی برقرار کنم چون قبلا با کسی ...

عزیزم تو کل کن به خدا 

خدا دوستت داشت ک این مرد رو اورد تو زندگیت 

بچسب ب زندگیت 

توبه کن خدا حواسش هست 

اصلا آرامش ندارم اصلا ازخودم متنفر شدم.اخه چجوری به شوهرم بگم؟ای کاش قبل عقد بهش می گفتم من واقعا نم ...

لطفا به شوهرت نگو. زندگیتو خراب نکن خداوند ستارالعیوب هست چرا میخوای پیش بنده خدا بگی.لطفا بهش نگو.خدا هم بخشنده هست به خدا حسن ظن داشته باش که تو رو بخشیده. با آرامش به زندگیت ادامه بده و گذشته رو رها کن

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.
اصلا آرامش ندارم اصلا ازخودم متنفر شدم.اخه چجوری به شوهرم بگم؟ای کاش قبل عقد بهش می گفتم من واقعا نم ...

اول فکر میکرذی خدا ازت گذشته چی شده که فهمیدی خدا ازت نگذشته دوم فرض بر اینکه گفتی و شهرت طلاقت داد به اطرافیان و فامیل میخدای بگی چون صداقت دارم به شوهرم گفتم رابطه جنسی داشتم و طلاقم داد سوم خوب اینم به اطرافیانت گفتی پدر و مادرت با بی ابرویی که براشون راه میندازی چیکار کنن چهارم خواستگارای بعدیت رو میخوای چی بگی بگی چون فلان کارو کردم شوهرم طلاقم داد شما روشنفکر باش بیا منو بگیر 

خدا کمکت کنه یکم فکر کنی 

چقدر بی رحمی خودش حالش بده چرا شما هیزم رو اتیشش میریزی؟

کی  به اون مرد رحم کنه پس ...من بیرحم نیستم ولی دلم برای اون مرد هم سوخ

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم