2821
2789
عنوان

غرق گناهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 90 پست
یعنی کسی که امانیستیه مسلمان نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممکنه به اسم مسلمان باشه، اما عمق اسلام رو درک نکرده! مبنای اسلام با امانیسم در تضاد کامله، مثلا سقط جنین در اسلام حرامه، حالا به هر علت و حکمت، اما مکتب امانیسم چون معتقد به اصالت انسان و آزادی بی قید و شرط اونه میگه زن باردار حق بر بدن داره و میتونه سقط کنه! حالا اینکه درنهایت این آزادیهای بی قید و شرط انسانها در جامعه چه هرج و مرجی ایجاد میکنه بماند!

صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ممکنه به اسم مسلمان باشه، اما عمق اسلام رو درک نکرده! مبنای اسلام با امانیسم در تضاد کامله، مثلا سقط ...

خانمی که تو مجردی نیاز جنسی شدید داره و خاستگار  نداره باید انقدر خودشو سرکوب کنه دست نخورده نگه داره

برای یه اقایی که تا ثانیه اخر تمام نیازهاشو برآورده کرده

همه چی برای اقایون حلاله برای خانم ها حرامه 

خانمی که تو مجردی نیاز جنسی شدید داره و خاستگار  نداره باید انقدر خودشو سرکوب کنه دست نخورده نگ ...

خب کار اون آقا هم حرامه اگه غیرشرعی باشه، خانم هم اگه از راه شرعی به قول شما دستخورده شده ولی سرخورده ست و امکان ازدواج مجدد نداره این از ضعف فرهنگی جامعه ست، ربطی به دین نداره

صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...

عزیزم شما اونموقع تعهدی نداشتی

پس عذاب وجدان نگیر

ولی اگه دوسش نداشتی نباید با زندگی جفتتون بازی میکردی

وزن اولیه ۶۵ وزن هدف ۵۵   گروه آبی  ،  شروع ۱۴۰۰/۲/۱۳                   
اون قبلیه فکرش تصویرش تو ذهنمه نمیتونم پاکش کنم تا میام تمرکز کنم رو شوهرم اون یادم میفته دارم ذره ذ ...

باید چن جلسه مشاوره بگیری بنظرم

وزن اولیه ۶۵ وزن هدف ۵۵   گروه آبی  ،  شروع ۱۴۰۰/۲/۱۳                   
خب کار اون آقا هم حرامه اگه غیرشرعی باشه، خانم هم اگه از راه شرعی به قول شما دستخورده شده ولی سرخورد ...

تر خدا شما که خانم هستید این حرفا رو نزنید

قرن ۲۱ ادمهای که تو غار هم زندگی میکنند خودشون دارن بروز رسانی میکنند

این طرز فکر هارو کی تو مغز ما کرده؟؟

ما خودمون انقدر رو دادیم به این اقایون که الان رو سر ما نشستن

که به خودشون اجازه میدن هنوزم دختر خانم هارو ببرن پیش پزشک برای گرفتن برگه سلامت

بها دادن بیش از حده 

چه کسی جرات میکنه به من بگه تو چرا باکره نیستی؟؟؟

تر خدا شما که خانم هستید این حرفا رو نزنید قرن ۲۱ ادمهای که تو غار هم زندگی میکنند خودشون دارن بروز ...

چه حرفی زدم که مناسب غارنشینها بود؟ من گفتم گناه برای مرد و زن یکیه! اینطور نیست که مرد هر غلطی بخواد بکنه! این قضیه گواهی سلامت چه ربطی به دین داره؟ یه رسم مزخرف و تحقیرآمیز در جامعه ماست! من صحبت از دین اسلام کردم نه چیز دیگه

عزیزم این حرفا چیه

برو بیرون ببین چه خبره

ملت شب تا صبح دارن فعالیت میکنن آخرشم می‌رن یه دکتر ترمیم و شوهر میکنن

حالا از سر علاقه و بچگی با یه نفر بودی تو دوران مجردی که تعهدیم به کسی نداشتی 

این حرفا رو بریز دور بابا

تو پاک پاکی

این طرز تفکر کاملا اشتباه س

چه حرفی زدم که مناسب غارنشینها بود؟ من گفتم گناه برای مرد و زن یکیه! اینطور نیست که مرد هر غلطی بخوا ...

عشقم دین اسلام خیلی فرق میکنه با اون چیزی که از بچه گی کردند تو مغز ما 

به خدا خود خدا هم از این همه فتوا این اخوندها در عجبه 

هر مطلبی رو که میخواید بخونید خواهش میکنم دنبال منابع موثق باشید 

خواهش میکنم