2777
2789
عنوان

غرق گناهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 90 پست

اقرار به گناه پیش افراد گناه کبیره است..توبه کننده هم از,بیگناه بهتره...پس فکرای بیخود نکن تو  توی گذشته ی شوهرت نبودی که بدونی اون چیکارا کرده..هرکاری هم که کردی الان که توبه کردی خیلی پیش خدا عزیزی...میدونم حس عذابی که داری رو میتونم بفهمم..ولی با  گفتنش فقط خودتو خراب میکنی..امیدوارم خدا به دلت آرامش بده 

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂
اره واقعا خیلی از پسرای بی عرضه که باهزارتا دختر رابطه دارن آخرش یه دختر پاک میگیرن که آفتاب مهتاب ن ...

شما از کجا میدونی اون دختر آفتاب مهتاب ندیدس

حتما یه کارایی کرده ولی مخفیانه😅

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اصلا هیچ گناهی نکردی بدن خودته این یه استقلال فردیه  مگه همه اقایون پاک هستند؟

نمیخوام شروع کننده بحث بی پایان باشم، ولی مبنای حرف شما (حق بر بدن) تفکر اُمانیستیه، و استارتر ظاهرا مسلمانه یا حداقل تفکر توحیدی داره که کاملا درتضاد با تفکر امانیستیه! پس جواب شما ابدا به درد ایشون نمیخوره!

صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...
الان چن سالته؟ شوهرت چی؟ شوهرت خوبه؟ 

الان۲۵.شوهرم خیلی مرد خوب وخانواده دوستیه ولی من نمیتونم باهاش رابطه خوبی برقرار کنم چون قبلا با کسی بودم همش تصاویر اون میاد ذهنم ناخوداگاه گریه ام میگیره وسط رابطه خیلی بد مخمصه ای هستم خدام نگاهشو ازم برگردونده

بیچاره شوهرت..حقشه بدونه..شاید نمیخواد باهات زندگی کنه..و اگه بهش نگی گولش زدی..شوهرم قبل عقد به من گفت من با یه دختر رابطه داشتم..ممکنه بعدا بفهمی و زندگیمون خراب شه..پس الان بدون و خودت انتخاب کن

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
پس چرا عذاب وجدانم تموم نمیشه؟؟؟؟

اگه توبه کنی کافیه.

یه سوال چجوری شوهرت نفهمید

❤چرا دوسم داری؟؟؟ چون تو تنها کسی هستی ک بعد از اینکه قشنگ داغونم کردی میتونی با یه جمله دلمو و زیر و رو کنی❤
اسی بهتر نبود بین ازدواجت و اون رابطع فاصله بندازی؟؟؟ یا خواستی از گناه فرارکنی؟

خواستم از اون شرایط خلاص بشم بدجور اشتباه کردم خودم رو یه ادم کثیف میدونم ازخودم متنفر شدم 

دوستان درسته بلافاصله بعد این گناه ازدواح کنع کسی؟؟ ک‌مثلا از گناه نجات پیدا کنه  یا باید فاص ...

خب اینکار مال گذشته هس قرار نیس به شوهرش بگه اگه زندگیشو دوست داره چون گفتنش باعث بد بینی و شکاکی شوهزش میشه برای روح خودش هم فقط باید بین خودش و خدا حل کنه و توبه کنه...ربطی به زمان نداره بنظر من