2789
عنوان

غرق گناهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 90 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودت با خدای خودت خلوت کن و استغفار کن ..خدا ستار العیوبه میبخشت ..و فکر کنم روایات داریم ک اگه گناهی کرده باشی و ازدواج کنی و مجبور بشی ب همسرت دروغ بگی و مطمعن باشی اگه ب همسرت بگی زندگیت از هم میپاشه، هیچ ایرادی نداره ولی باید استغفار کنی ..

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

اگر واقعا پشیمانی و توبه کردی، "یا ستار العیوب" بگو/ تا کم کم از ذهنت پاک بشه.
اگر می خواهی زندگیت خراب نشه، اصلااااااااا به شوهر الانت نگو. مشاور به من گفت حتی خواستگارهای قبلی رو به شوهرتون نگید چه برسه به دوست پسر

توبه کن عزیزم...حالا وقتی ما میگیم رابطه قبل ازدواج نداشته باشین بخاطر این روزاس دیگه....اهای روشنفکری که میخوای بپری رو سرم..امضامو نگا..منظورم تویی

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

والا مردم زن شوهردارن راست راست رابطه دارن اونوقت تو یه اشتباهیی کردی توبه کن قسم بخور دیگه تگرار نمیکنی پیش خدا به خدام گو سزای اونایی که رابطه دارنو وشوهرم دارن برسه😒که فک نمیکنم خدا سزاشونو بد

I am nurse

اگربهش بگی به خدابرمیخوره ! خدامیگه تو توبه کن من میبخشمت . هیچ نیازی نیس ک تو بری بهش همه چیو بگی اینی ک گفتمو از یه روایت برات گفتم . گناهتو به بقیه بگی به خدا برمیخوره . چون اون خیلی بخشندس توبه کن تاببخشه 

ینی همزمان با دو نفر بودی؟؟؟ 

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

شوهرت نفهمید..اون موقع که مجرد بودی قرار نبود بگی مهم اینه که با وجود شوهر اینکارو نکنی ..

دوستان درسته بلافاصله بعد این گناه ازدواح کنع کسی؟؟

ک‌مثلا از گناه نجات پیدا کنه 

یا باید فاصله بندازه ک روحش پاک شع؟

ببین اجی میگن گناهت رو حتی پیش امام معصوم اعتراف نکن چون خداوند به شدت سر آبروی بندگانش حساسه

از خط قرمزای خدا ابروی بندشه

حتی اگه گناهکار ترین باشه

روایت هست که میفرمایند کسی که از گناهی توبه می کند "کَمَن لا ذَنبَ لَه" مانند کسی است که گناهی مرتکب نشده!

لازم نیست به شوهرت بگی عزیزم چون تبعاتش خیلی بد خواهد بود حتما!

درسته رابطه نامشروع گناهه

ولی با توبه و پشیمانی واقعی صد در صد بخشیده میشی شک نکن

واسه بازار گرمی که خدا انقد از مهربونیش تو قران مایه نمیزاره❤❤❤