2821
2789
عنوان

غرق گناهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 90 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

توبه کنی بخشیده میشی، البته توبه واقعی

اصلا به اینکه به شوهرت حرفی بزنی حتی لحظه ای هم فکر نکن!

صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...

فقط و فقط توبه کن که خدا توبه دو میپذیره.اینجوری اروم میشی.گناهتم بازگو نکن که با گفتنش قضیه رو لوس میکنی و قبح گنده ریخته میشه.به شوهرتم نیاز نیست بگی.همین که پشیمونی و خدا بخشندست و تو تکرار نخواهی کرد کافیه

نمیدونم عزیزم

من یه جا خوندم ک گناهو جار نزن . پیش خدا طلب مغفرت کن خدا خودش میبخشه  ولی اگه جار بزنی نمیبخشه

از طرفیم عذاب وجدان نمیزاره راحت زندگی کنی و ب شوهرت بگی بهتره نمیدونم . بزار تو گوگل سرچ کنم برات😍

یه دختر ترک شیطون😍😍😍 

نیازی نیست به شوهرت چیزی بگی.شما که الان پشیمونی و معلومه توبه واقعی داشتی.خداوند ارحم الراحمینه عزیزم.اصلا به شوهرت چیزی نگو.

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز