ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حال داری 😩😩من از وقتی شنیدم کرونا بیش گوشمه انگیزه م ازدست دادم 😩😩😕
من برعکس انگیزه پیدا کردم😅😅 بعد دو سال خونه تکونی کردم سال اول باردار بودم سال دومم تازه اسباب کشی کرده بودیم و به نظرم خونه تمیز بود😅 امسال شروع کردم ولی تموم نشده😓😅
من برعکس انگیزه پیدا کردم😅😅 بعد دو سال خونه تکونی کردم سال اول باردار بودم سال دومم تازه اسب ...
خوش به سعادتت من از اواخر بهمن شروع کرده بودم پرده ها روشستم بعد پنجره هارو تمیز پاک کردم واشپزخانه کابینت هاش رو پاک کردم وتمیز بعد دیگه کرونا وارد خبرشد دیگه هیچ کاری نکردم فقط یک اتاقم رو بادستمال پاک کردم همه جاش رو دوقلوها با خودکارومداد نوشته بودن 😬😡دیگر هیچ 😢😢
خوش به سعادتت من از اواخر بهمن شروع کرده بودم پرده ها روشستم بعد پنجره هارو تمیز پاک کردم واشپزخانه ...
واااای دوقلو؟؟؟؟ واااای اینقدر خوشبختی و دست و دلت به کار نمیره؟ از فردا با نام خدا شروع کنو اصلا اخبار مربوط به کرونا رو دتبال نکن من فقط شبا نیم ساعت میذارم همسرم اخبارو بگیره، ظهرهم ساعت دو میگیرم ببینم امار چیشد همین فقط، مابقی فقط امید امید امید
گاهی دخترم ۱۷ ماهمو بغل میکنم تو بغلم میگه نی نای ننای ( یعنی آهنگ بذادم برقصیم) منم تو اوج خستگی میگم حالا یکی بذارم یکم حالو هوامون عوض بشه، اینقدر قر میده و نگاهم میکنه مجبور میشم پاشم منم یه قر بدم یهو به خودم میام میبینم آهنگ سه و چهارم هستیم و کلی شادو پر انرژی.... من تصمیم گرفتمجای اینکه منتظر کرونا بشم با بودنش کنلر بیامو سعی کنم نظافتو چیزایی رو که میگن انجام بدم ایشالا هرچه زودتر بره پی کارش پیج اینستای دکتر _dr.kay_ رو حتما فالو کن هر شب بیست سیتا سوال مردمو جواب میده و امشبم دومین لایوش بود راجع به کرونا خداییش من رو اون برگردوند به زندگی، شاد باشید و خوشبخت