2777
2789
عنوان

جشن سیسمونی

740 بازدید | 40 پست

سلام مامانای گل، میگم کیا جشن سیسمونی گرفتن؟ من امروز داشتم سیسمونی بچه ام رو می چیدم توی اتاقش، یه جورایی دلم خواست خواهر و برادرها و مامان ها بیان ببینن، خیلی خوشحال میشن، ولی با این شرایط کرونا که نمیشه😔😢در کل خواستن ببینم تجربه شما از جشن سیسمونی خودمونی چیه؟؟ نه تشریفاتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما کلا چیزی به نام جشن سیسمونی نداریم واسه پسرم که قشنگ خودم و شوهرم چیدیم تموم شد🤣دیگه هرکسی بعد اومد خونمون دوست داشت رفت دید

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
مبارکت باشه عزیزم  بنظرم تو این وضعیت جشنو بیخیال شو سلامت خودت مهم تره

مرسی عزیزم ،به شما هم مبارک باشه، نه الان که اصلا والا پدر و مادرمم خونه ام نمیان😔انشاالله به زودی این مشکل حل بشه و همه مریض ها شفا پیدا کنن🙏شما اتاق دخملتو چیدی؟؟؟ من که امروز جو گیر شده بودم، خیلی خسته شدم

منم چن هفته ای میشه چیدم ولی کسی نیومده فقط مادرم و خالم ک باهم چیدیم

وای چه عالی،مبارکت باشه عزیزم ❤️ من حالا همه چیز رو خیلی کامل و بدون کاور نچیدم، میترسم تا خرداد هی گرد و خاک بگیره و کثیف بشه ولی چه خوب که شما با دوتا خانم چیدی، من با شوهرم چیدم😊

مرسی عزیزم ،به شما هم مبارک باشه، نه الان که اصلا والا پدر و مادرمم خونه ام نمیان😔انشاالله به زودی ...

پدرو مادر منم همینطور عاره چیدم همش تو اتاقشم از ذوقش خسته نباشی عزیزم 

وای چه عالی،مبارکت باشه عزیزم ❤️ من حالا همه چیز رو خیلی کامل و بدون کاور نچیدم، میترسم تا خرداد هی ...

عاره کار خوبی کردی من از کاور در آوردم فقط چنتا از وسیله های خورده تو کاوره

خیلی هم عالی،به سلامتی عزیزم 

سلامت باشی گلم

انشالله کوچولوت رو صحیح و سلامت بغل بگیری اگر دوست داری هرروز یک یا دو نفرشون رو بگو بیان ببینن آدم تنهایی هم دلش میترکه

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻