2777
2789
عنوان

جشن سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 40 پست
اشکال نداره عزیزم انشالله زایمان راحتی داشته باشی سالم بغل بگیری کوچولوتو💜💜

انشاالله عزیزم ،همه مامانا انشاالله 🙏🙏من الان به شما که 7 هفته مونده داره حسودیم میشه😉آخراش آدم دلش میخواد زودتر بچه اشو ببینه😊❤️❤️

سلامت باشی گلم انشالله کوچولوت رو صحیح و سلامت بغل بگیری اگر دوست داری هرروز یک یا دو نفرشون رو بگو ...

من که از خدامه،ولی واقعا در این شرایط هرجوری هست باید تنهایی رو تحمل کنیم، هیچ چیزی از سلامت بچه بالاتر نیست، انشالله بعد بحران کرونا🙏🙏🙏❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله عزیزم ،همه مامانا انشاالله 🙏🙏من الان به شما که 7 هفته مونده داره حسودیم میشه😉آخراش آدم د ...

انشالله 

عاره واقعا خیلی هم استرسش بیشتره هر لحظه احتمال داره بدنیا بیاد من ک ساک کوچولومو هم آماده کردم 

من که از خدامه،ولی واقعا در این شرایط هرجوری هست باید تنهایی رو تحمل کنیم، هیچ چیزی از سلامت بچه بال ...

انشالله خدا خودش کمکمون کنه فرشته کوچولوهامونو نگهداره واسمون من که باید دکترم برم از ۲۸ هفته به این ور نرفتم دیگه گفتم برم یوقت بچم چیزیش نشده باشه

میگم چه خوبه این سایت هست، تنهایی داشتم خفه میشدم، این حرفا رو نمیشه با آقایون زد، حوصله ندارن، یا از قضیه پرتن یا در حال کپی و پیست پیام های کرونایی😂😂

انشالله خدا خودش کمکمون کنه فرشته کوچولوهامونو نگهداره واسمون من که باید دکترم برم از ۲۸ هفته به این ...

نه بابا، برای چی چیزیش بشه، انشالله صحيح و سلامته، اگه واقعا واجب نیست نرو الان، من که دکترم کلا مطب رو هم تعطیل کرده، فقط در اینستا و تلفنی باهاش در ارتباط ام

من اصلا ورم نیاوردم  وقتی باردار شدم ۶۸ کیلو بودم الان شدم ۷۶ کیلو فقط شکمم بزرگ شده

وای چه جالب، نه بابا من همه جام پف کرده، به خصوص پاهام، الان یه عکس میزارم بخندی