2777
2789
عنوان

بچه هاااا خبر خوووووب

594 بازدید | 39 پست

اخبار ساعت ۹شبکه یک همین ی ربع پیش گفت طبق بررسی های جدید متوجه شدن ویروس کرونا دو نوع هست قوی و ضعیف گفتن ک الان اکثرا نوع ضعیفشو دارن میگیرن یجورایی ویروس ضعیف شده ولی توروخدا خانما خونه بمونید بیرون نرید تا ان شالله شکستش بدیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والله شهرمااصلاتوجه نمیکنن همه بیرونن لوازم عیدریختن بیرون همه خرید میکننن😐😐😐

عضوقدیمی بودم تاپیکمو ترکوندن چپ چپ نگانکن😒خدایی نترکونین به زور ابجیموراضی کردم باشمارش اومدممم😬😬 تعهد داشتن قشنگه حتی تعلق داشتن اینکه بدونی مال کسی هستی سهم کسی هستی و اونم مال تو حق تو مهم نیس این تعهد امضا بشه تو یه کاغذ پاره اصلش جای دیگه سند خورده توی دلاتون❤💋❤🥰😍

ضعیفه و این همه کشته داده قوی باشه چند نفرو میکشه

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
اصلا اصلا اصلا اصلا اصلا بـ اخبار هییییچ اعتمادے ندارم 

به فضای مجازی چی؟

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
ضعیفه و این همه کشته داده قوی باشه چند نفرو میکشه

عکس خودته؟؟

زندگی دشوارترین امتحان است بسیاری از مردم مردود میشوند .....چون سعی می‌کنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه هرکس فرق میکند  

بچه ها هم قوی بوده هم ضعیف ولی الان داره ضعیفه بیشتر فعال میشه من حرف اون دکتری رو میگفت کامل گوش دادم ایشالا که تو هفته های دیگه خبرای خوبی بشنویم تو روخدا نگید نه ونمیشه واینا انرزی مثبت بدین درکنارش همین روشی که الان دارید یعنی بیخود بیرون نرفتنو رعایت کنید تا زودتر خلاص شیم😚

sarmast هستم کاربری قبیلم ترکید📣