2777
2789
عنوان

بچه هاااا خبر خوووووب

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 39 پست
عکس خودته؟؟

نه گلم 

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمیقا امیدواریم که همینطور باشه

"مرد هستم"                                                                             ‌                                                                                                                                                                                                                            چرا همه رفته بودناشونو می‌ذارن واسه قرنطینه؟ چرا قرنطینه هیشکی نمی‌مونه؟                                                                                                                                هیچ‌وقت برای کسی گزارش نزنید، اگر بزنید، یواش یواش دلتان می‌خواهد همه قطع دسترسی شوند.
این فوتی ها بیماریشون برای دو هفته پیشه ک به شدت قوی بود

در عرض دو هفته ویروس ضعیف شده؟؟

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

خداروشکررر

.....منم شنیدم....ولی بازم باید بهداشت فردی و اجتماعی رو رعایت کنیم...‌به امید روز نزدیک که برای همیشه ریشه کن بشه‌...ولی عزیزان خواهشاااا بیرون نرید...بخدا من تهران و کرج هستیم ولی حتی واسه عید دیدنی هم هیچ جا نمیریم فوقش تصویری عید دیدنی میکنیم...چه اشکالی داره ی سال هم ابنطوری طی کنیم...من خودم شاغلم ولی از روزی که تعطیلمون کردن به حز خرید میوه اونم یکی و دوبار بیشتر بیرون نرفتم چون واقعا نگران سلامتی خودم و خانواده و مردم هستم ....الهی که زودتر از این بلا دور بشیم...

من اخبارو باور دارم چطور هفته پیش هیشکی امارشو قبول نداشت اما الان نمیگن امار مبتلایان غلطه همه جا امار یکی شده اصلا امارو حرفای مجازیو قبول ندارم همش بی بی سی ایرانو میکوبه درباره اتگلیسو اروپام همون نظرو داره اونجا که ماسک بالای صد یورو شدت و نایابه نمیگن 

دکتره توصیح سیر اکثر ویروسا همین جوریه نمیدونم انفولانزای خوکی یادتونه یانه یهویی کم شد و دیگه بستری وکشته نداد من چون پسرم اون موقع چهارسالش بود وخیلی نگران بودم دقیق یادمه

sarmast هستم کاربری قبیلم ترکید📣
مرسی بابت دعای رهایی از کرونا

فدات شم عزیزم⁦❤️⁩

من اخبارو باور دارم چطور هفته پیش هیشکی امارشو قبول نداشت اما الان نمیگن امار مبتلایان غلطه همه جا ا ...

تازه بی بی سی هم همینو گذاشته تو کانالش بی بی سی خوبه اینترنشنال یه جوریه

sarmast هستم کاربری قبیلم ترکید📣