لالیlal مدیر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30669 عنوان سزارینیا | مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 51 پست میشه از تجربه اتون بگین ..درد داشت؟؟ کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار 1398/12/16 | 20:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizigooolooo عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 998 لباس برا نوزاد میدادن؟؟ اینجا هیچی امکانات نداره خصو صی اش هم شوهرم میگه بریم شیراز ولی میگم سخت میش ... اره همچی دادن بهم مگه میشه یعنی لباسم نمیدن ۱۰ تومنم میگیرن خب برو یه بیمارستان دیگه لوکیشن اصلی فقط بغلت❤❤
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30669 اره همچی دادن بهم مگه میشه یعنی لباسم نمیدن ۱۰ تومنم میگیرن خب برو یه بیمارستان دیگه کلا بندر2تا خصوصی داره جفتشون همین قدر میگیرن نظافتش هم پایینه همه چیز هم باید خودت بری اخلاقشون هم پایینه ولی پول خوب میگیرن کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
قاصدک۹۳ عضویت: 1397/08/23 تعداد پست: 2151 یعنی شما طبیعی رو ترجیح میدی؟؟ نه عزیزم. خب زایمان سخته دیگه. سزارینم سخته. واسه بعضیا هم راحت. دو سه روز اولش خب طبیعیه . یه زخم کوچیک تو دستت .چند روز درد داره. چه برسه یه زخم و برش،رو شکم. اگه کسی رو هم داشته باشی. کمکت کنه که خیلی بهتره. بیشتر استراحت کنی.
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30669 نه عزیزم. خب زایمان سخته دیگه. سزارینم سخته. واسه بعضیا هم راحت. دو سه روز اولش خب طبیعیه . یه زخم ک ... اره مامانم هس کمک مادر شوهرم فک نکنم بیاد خاله و زندایی ایم هم هستن کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
قاصدک۹۳ عضویت: 1397/08/23 تعداد پست: 2151 اره مامانم هس کمک مادر شوهرم فک نکنم بیاد خاله و زندایی ایم هم هستن انشالله بسلامتی کوچولوتو بغل بگیری . اینا خیلی زود میگذره.خاطره میشه🥰
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30669 انشالله بسلامتی کوچولوتو بغل بگیری . اینا خیلی زود میگذره.خاطره میشه🥰 آمین عزیزم🌷🌷 کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
pariiiiii67 عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 1957 چی کارا کردی درد نداشتی؟؟اختیاری بود؟؟ بی هوش شدی ؟؟ نه تشخیص دکترم بود نه عزیزم سر شدم با آمپول ولی واقعا راضی بودمکلا تو دوران حاملگی همش دعا میکردم خدایا من خودمو دست تو میسپارم هر راهی که برام بهتره جلوی پام قرار بده میخوام بعدش پشیمون نشمواقعا هم پشیمون نشدم قربون خدا برم 😍😍😍 تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی