2777
2789
عنوان

سزارینیا

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 51 پست
لباس برا نوزاد میدادن؟؟ اینجا هیچی امکانات نداره خصو صی اش هم شوهرم میگه بریم شیراز ولی میگم سخت میش ...

اره همچی دادن بهم 

مگه میشه یعنی لباسم نمیدن ۱۰ تومنم میگیرن خب برو یه بیمارستان دیگه 

لوکیشن اصلی فقط بغلت❤❤
اره همچی دادن بهم  مگه میشه یعنی لباسم نمیدن ۱۰ تومنم میگیرن خب برو یه بیمارستان دیگه

کلا بندر2تا خصوصی داره جفتشون همین قدر میگیرن نظافتش هم پایینه همه چیز هم باید خودت بری اخلاقشون هم پایینه ولی پول خوب میگیرن 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی شما طبیعی رو ترجیح میدی؟؟

نه عزیزم. خب زایمان سخته دیگه. سزارینم سخته. واسه بعضیا هم راحت. دو سه روز اولش خب طبیعیه . یه زخم کوچیک تو دستت .چند روز درد داره. چه برسه یه زخم و برش،رو شکم. اگه کسی رو هم داشته باشی. کمکت کنه که خیلی بهتره. بیشتر استراحت کنی. 

نه عزیزم. خب زایمان سخته دیگه. سزارینم سخته. واسه بعضیا هم راحت. دو سه روز اولش خب طبیعیه . یه زخم ک ...

اره مامانم هس کمک مادر شوهرم فک نکنم بیاد خاله و زندایی ایم هم هستن

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

انشالله بسلامتی کوچولوتو بغل بگیری . اینا خیلی زود میگذره.خاطره میشه🥰

آمین عزیزم🌷🌷

چی کارا کردی درد نداشتی؟؟اختیاری بود؟؟ بی هوش شدی ؟؟

نه تشخیص دکترم بود 

نه عزیزم سر شدم با آمپول ولی واقعا راضی بودم

کلا تو دوران حاملگی همش دعا می‌کردم خدایا من خودمو دست تو می‌سپارم هر راهی که برام بهتره جلوی پام قرار بده می‌خوام بعدش پشیمون نشم

واقعا هم پشیمون نشدم قربون خدا برم 😍😍😍

تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی