2777
2789
عنوان

سزارینیا

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 51 پست
یعنی زیاد سخت نبود درسته؟؟

ببین به هر حال شما داری یه عمل تقریبا سخت رو انجام میدی اما برای من بیشتر بی حالی و ضعف بود تا درد .البته من خیلی بدن ضعیفی دارم و آستانه تحمل دردم خیلی پایینه اما واقعا تو بیمارستان درد نداشتم که اونم به خاطر پمپ درد بوده اما تو خونه گاهی درد داشتم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
من ک نتونستم دردش تحمل کنم حس میکردم بخیه هام دارن باز میشن،یهو چشمام سیاهی رفت گوشام کیپ شد از حال ...

یعنی طبیعی ترجیح میدی؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین به هر حال شما داری یه عمل تقریبا سخت رو انجام میدی اما برای من بیشتر بی حالی و ضعف بود تا درد . ...

نمیدونم حدا خودش اسون کنه حس میکنم طبیعی میمرم 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یعنی طبیعی ترجیح میدی؟؟

من ک دخترم ۸ماهش شد دوباره باردار شدم ،خیلی دلم میخواست دومی رو طبیعی بیارم ولی دیگ نمیشه سزارین اورژانسی محسوب میشم😑

❤یه صلوات برای سلامتی کوچولوهام بفرستید❤
عزیزم خیلی شیرین و لذت بخشه موقع راه رفتن بلند شدن یکم سخته اونم دوسه روز اول بچه داریه بعدش سختره

خب پس استرس نداشته باشم البته من اختیاری میخوام سز کنم

نمیدونم حدا خودش اسون کنه حس میکنم طبیعی میمرم 

با دکترتون راجب به پمپ درد مشورت کنین برای من خیلی خوب بود.اولین راه رفتنم هم خیلی راحت بود.

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
من ک دخترم ۸ماهش شد دوباره باردار شدم ،خیلی دلم میخواست دومی رو طبیعی بیارم ولی دیگ نمیشه سزارین اور ...

طبیعی الان دوستم کرد بعد زایمان تا یک روز خون ریزی شدید کرد خونش افتاد بی هوش شد دو روز بهش خون تزریق کردن میترسم

با دکترتون راجب به پمپ درد مشورت کنین برای من خیلی خوب بود.اولین راه رفتنم هم خیلی راحت بود.

گف بذار حتما چون خصوصی میرم دکترم اونجا ریسس بخش زنانشه

طبیعی الان دوستم کرد بعد زایمان تا یک روز خون ریزی شدید کرد خونش افتاد بی هوش شد دو روز بهش خون تزری ...

کلا خواهر زایمات شانسیههه چه طبیعی چه سزارین چه بیمارستان خصوصی چه بیمارستا دولتی بخدا من به این نتیجه رسیدم فقط شاااانس و بدن خودت دخیله

عزیزم دختر خوب وبیمارستان خوب خیلی مهمه.... منم سزارین شدم.... اصلا هم درد نداشت اصلا ااااا فقط فرداش که میخواستم بلند شم خییییلی کم سرگیجه داشتم شاید 2 دقیقه اونم طبیعیه.... من توشهر خودمون بهترین دکتر و بهترین بیمارستان انتخاب کردم.... البته اینم بگم سیستم بدن هرکس با کس دیگه فرق داره

کاربر قدیمی ام👩‍👦
گف بذار حتما چون خصوصی میرم دکترم اونجا ریسس بخش زنانشه

خوب پس خیلی راحت تره.دوستانی که درد زیاد داشتن اون رو استفاده نکردن.ببین من اینقدر کم تحملم تو درد که کل خانواده نگران زایمان من بودن اما واقعا از چیزی که فکر میکردم راحت تر بود.قبلا هم گفتم من بیشتر ضعف و بی حالی داشتم تا درد

کلا خواهر زایمات شانسیههه چه طبیعی چه سزارین چه بیمارستان خصوصی چه بیمارستا دولتی بخدا من به این نتی ...

خدا کنه والا من شانسم خوب باشه البته مامانم زایمانش سخت بوده

سختت نیست راضی از این که باردار شدی

والا من نا خواسته باردار شدم،ولی خدایی ش الان ک ۲۱هفتمه تا الان نفهمیدم چجوری گذشت انقدر سرگرمدخترمم ک یادم میره باردارم،واقعا خدا خیلی کمک میکنه