2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158734 بازدید | 14067 پست
سلام به همگی . فکر کنم بهترین تایپیکی که به درد من و شرایطم میخوره همین جاست . از همتون میخوام اگه تجربه ای دارین بهم کمک کنین . یکسال و چندماهه که درگیر بارداریم . تا اونجایی که هردومون آزمایش دادیم مشکلی نداریم فقط تنبلی تخمدان که با دارو تا به حال 2 بار باردار شدم و هر دوبار قبل از هشت هفته خودبه خود سقط شد . الان هم در خونریزی سقط دومم به سر میبرم . جالب اینجاست توی هر دوتا سقط حدود روز 40 پریودی بتام حدود 60 بود و انگار بالاتر نمیتونه بره . نمیدنم چیکار کنم . دفعه اول دکتر گفت ساک حاملگی کوچیکه و فیبرومم با بارداری رشد کرده بود که بعد از سقط لاپاراسکوپی کردم گفتم ایندفعه که فیبرومی نیست باعث سقط بشه دیدم نه انگار مشکل یه جای دیگست . نمیدونم ایندفعه دکتر میخواد برام چیکار کنه ؟ میشه یه کم راهنماییم کنین ؟ به نظر شما مشکل بالا نرفتن بتا از چیه ؟ من دکترم متخصص سقط نیست ولی تو گیلان معروفه . دکتر مهرافزا . واقعا نمیدونم بایذد چیکار کنم ؟ کمک لطفا
نیما یوشیج در جشن 1 سالگی پسرش نوشت : پسرم ... یک بهار ، یک تابستان ، یک پاییز و یک زمستان را دیدی ... از این پس ، همه چیز جهان تکراری ست جز ... مهربانی
سلام به همه.

ممنون بهاری خدا رو شکر دخملی هم خوبه. ممنون به یادمی.

نیکادل جان من سه بار سقط داشتم و تو یکیش شرایطم اینجوری بود که بتام خیلی خوب بالا نمیرفت و هی لک بینی هم داشتم تا 200 بعد یک هفته رسید دوباره هفته بعد کم شد 110 شددکتر بهم گفت احتمالا ی لقاح ضعیف بوده موندی نیست داروهاتو قطع کن سقط شه.

درصورتیکه بقیه بارداریهام با عقب انداختن پری روز بعد بتا تا 200-300 میرسید.

تجربه شخصی من تو این زمینه این بود که چون تو اون بارداری با عرض پوزش ن.ز.د.ی.ک.ی فقط یکبار تو دوره داشتم احتمالا با روز تخمگذاریم چند روز فاصله داشت از نظر روحی هم شرایطمون خیلی جور نبود سرما خوردگی هم داشتم که نتیجه اش اونجوری بود. هرچند همش خود خداست ولی تا جایی که دکترا میگفتن واسه بارداری حتما تو بازه تخمک گذاری ن.ز.د.ی.ک.ی باشه .

میتونی از دکتر بخوای آزمایشهای سقط برات بنویسه که یکبار چک کرده باشه. به نظر من کار خوبی کردی که فیبروم برات عمل کرده . انشالله بارداری بعدیت با سلامت و بی مشکل حل شه.

خدای خوبم. ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگین شماها با چه درمانی بالاخره باردار شدین ؟ من واسه آزادسازی تخمک آمپول میزدم و روزای تعیین شده هم نزدیکی داشتم . امکان داره در مورد من جفت نتونه اون هورمون لازم رو که بتا رو میبره بالا ترشح کنه ؟تو رو خدا کسایی که باردار شدین بیاین بگین چطوری مشکلتون حل شد و نظرتون راجع به سقطای من چیه؟
نیما یوشیج در جشن 1 سالگی پسرش نوشت : پسرم ... یک بهار ، یک تابستان ، یک پاییز و یک زمستان را دیدی ... از این پس ، همه چیز جهان تکراری ست جز ... مهربانی
سلام بچه ها.
کسی هست؟
من توی 2 تا بارداری و سقطی که داشتم یه مشکلی داشتم
من از ن.ز.د.ی.ک.ی منع شده بودم و البته این کار رو هم انجام نمی دادم
اما چندین بار توی خواب ارگاسم می شدم و با دل درد خیلی وحشتناک از خوای بیدار می شدم.
کسی این تجربه رو داشته؟
می تونه کمک کنه؟
یعنی هیشکی نیست که بهم کمک کنه و نظرشو بگه ؟
ممنون میترا جون که باز با اینکه مامان شدی جواب دادی . لطف کردی
نیکادل عزیزم اینقدر خودتو درگیر مسائل پزشکی نکن خودت اذیت میشی منم مثل تو بودم 2 بار سقط داشتم که یکیش پوچ بود اما وقتی خاستم برای بار سوم اقدام کنم دکترم قبلش برام یه سری آز نوشت که گفت خود ایمنی داری و توی خونت فاکتور 5 داری هر وقت باردار شدی فوری فوری بیا پیشم خلاصه برام آمپول هپارین و قرص آ اس آ داد و با اینکه بارداری سختی داشتم و تا آخر بارداری استراحت مطلق بودم ولی خدا بهم لطف کرد و با کمک دکترم الان یه دختر ناز 8 ماهه دارم.
گلم حتما این آز رو بده خیلیا مشکل سقط مکررشون همینه. و اینقدر هم به این بتای لعنتی فکر نکن من که کلا توی بارداری سومم بیخیال تمام این چیزا شدم.خدا اگه بخاد هیچ چیزی غیر ممکن نیست تو که خدا رو شکر باردار میشی و مشکل خاصی نداری اینقدر نا امید نباش همیشه به وضعیت های بدتر از خودت فکر کن و خدا رو شکر کن.امیدوارم به زودی خبر خوبی ازت بشنویم.
Lilypie Third Birthday tickers
سلام خوبین؟؟؟؟؟؟؟
من اینجا اومدم در مورد یکی از آشناهامون ازتون آدرس دکی خواستم
یادتون هس
الان یه هفته بود که ورزش میکرد تا سقط بشه چون جنینش ضربان نداشت و رشد نمیکرد

دیروز رفته سونو تا یه نامه برا پایان حاملگی بگیره
دکی گفته جنین ضربان داره ورشد کرده

واقعا معجزه شده....
نمیدنین چقدر خوشحال شدیم
الهی که همه به خواستشون برسن

از شماها کسی بوده این شرایط رو داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدایا مرا آن ده که آن به
بله اکی جان 2 بارداری آخرم پیش افلاطونیان و طاهری پناه بودم.

خواهش میکنم نیکادل جان..من طبیعی باردار میشدم..... مهرسا راست میگه. الان این مشکل خیلی شایع شده یکسری آزمایشهای سقط بدی تو بارداری بعدیت خیالت راحتتره...

مامان زهرا منظورتو نفهمیدم... یعنی چی بدون ن.ز.د.ی.ک.ی باردار شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مطمئنی سقط کردی شاید همون پریت بوده........

خدای خوبم. ممنون
خود افلاطونیان خیلی آزمایش نداد فقط ی چند تا آز فسفولیپیدین اینجور چیزا که همش هم نرمال بود

فقط همینطوری گفت بهتره بعدی هپارین بزنی.
شوهرم چون خیلی حساس بود گفت تا آزمایش نشون نده دارو استفاده نباید بکنی رفتم پاکروش خداد کیلو آز نوشت
تو یکیش ی ژنهایی جهش داشت که �اکروش گفت باید رحمت هم عمل شه برگشتم پیش افلاطونیان آزمایشهام دید گفت رحمت عمل نمیخواد اما هپارین اینجا نشون داده باید کل بارداریت بزنی.

ی سقط هم طبق گفته بالا با همون هپارین تو هفته 3 داشتم.... دیگه نرفتم که ناخواسته باردار شدم با همون هپارین این دفعه به آخر رسید.

احتمال داره خودشون بدون آزمایش همین هپارین تجویز کنن... چون به قول یکنفر که قبلنها تو اینترنت راجع به این چیزا نوشته بود خوندم... هپارین در درمان سقط تیری است در تاریکی......
خدای خوبم. ممنون
ممنون میتراجون طاهری پناه برای من یکسری ازمایش نوشت همین ازمایشات سیستم ایمنی که هنوزجوابش اماده نیست منم میخواستم برم پیش پاکروش امانوشته های شماروکه خوندم پشیمون شدم حوصله ندارم یه دکترهی فازمنفی بده البته برای من کاریوتایپ هم دادکه ببینن علت چی بوده برام دعاکنید نتیجه بگیرم چون من نمیتونم راحت بارداربشم حداقل دیگه سقط نشه
بنیتای عزیزم عشقم نفسم 21شهریور 92 بدنیااومد