2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158734 بازدید | 14067 پست
میترا جونم نگفتم بدون ن.ز.د.ی.ک.ی. باردار شدم.
منظورم این بود که توی دوران بارداری نباید ن.ز.د.ی.ک.ی. می کردم و البته رعایت می کردم اما در خواب ارگاسم می شدم و با دل درد وحشتناک از خواب بیدار می شدم.
یعنی ممکنه این اتفاقی که توی دوران بارداری برام می افتاد با سقط هام مرتبط باشه؟
(در هر دو بارداری هم جنین اول قلب داشت بعد متوقف می شد و سقط می شد)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان ارتین جان امیدوارم مشکل دوستت با همین آسپرین حل بشه.
خود کم تحرکی غلظت خون بالا میبره و باعث نرسیدن خون به جنین و سقط میشه.خدا رو شکر با ورزش مشکلش حل شد و به تشکیل قلب رسید ولی حتما بهش بگو آسپرینهاش رو مرتب مصرف کنه. که ماههای بالاتر خدای نکرده سقط نشه.

اکی جون امیدوارممشکلت به زودی حل بشه.طاهری پناه هم با اینکه خیلی سرش شلوغه دکتر خوبیه. ... انشالله دفعه بعدی باردار میشی و تا 9 ماه به سلامت طی میکنی..

زهراجان باز خوبه چیزای بدی نمیبینی .. من که سر هر 3 سقطم تو خواب دیدم یا ی عقرب یا ی مار اومد زیر دلمو نیش زد و من همش تو خواب داد میزدم با هول از خواب میپریدم.. چند هفته یا روز بعد بهم میگفتن قلبش دیگه نمیزنه..... از خیلیها هم پرسیدم میگفتن چون با فکر و خیال میخوابی از این خوابها میبینی.... البته فکر کنم ی الهاماتی هم بود:)

سر دخترم هفته 7 سونو کردم خوب بود اما باز تو خواب هفته 8 دیدم ی موجود عجیب هی میخواد چنگالهاشو بکنه تو بدنم ولی هی خودم عقب میکشیدم صورتمو چنگ میزد .. نصفه شب بلند شدم کلی گریه کردم به شوشو گفتم اینهم داره پر میکشه. خلاصه بعد نذر و نیازها... تا فردا ظهرش صبر کردم اما طاقت نیاوردم و رفتیم ی دکتر سونو کرد گفت قلبش میزنه اما پشت جفت خون لخته شده باید استراحت مطلق کنی هپارینهاتم بزن. ی هفته استراحت مطلق کردم.
هفته بعد که رفتم سونو گفتن همه چی خوبه لخته هم نیست.:)

منتها تمام دوره بارداریم موقع خواب 4 قل میخوندم آیت الکرسی هم همیشه ورد زبونم بود... (خاک بر سرم الان اون موقعها یادم رفته).... تا 3-4 ماهگیش هم هر وقت میخوابید براش میخوندم بلا و قضا و قدری سمتش نیاد....

خدای خوبم. ممنون
نانا جون. چند روز بود که میخواستم بهت زنگ بزنم. ولی پیش خودم گفتم شاید حوصله نداشته باشی. دیگه دلم نیومد باهات تماس بگیرم. ولی بهرحال به فکرت هستم. پیش خودت نگی بی معرفتما.

ایشالله که خدا به اون قلب مهربونت نگاه میکنه و به زودی صاحب یه بچه مهربون مثل خودت میشی
نیکی جون یک دنیا ممنون عزیزم از این همه لطف که به من داری راستش روز اول یکم حالم گرفته بود ولی تا یک هفته در انتظار پری بودم که نیومد تا اینکه دوباره آز دادم که اون هم منفی بود فرداش خونریزی شدیدی داشتم که تا شش روز کم نمیشد تا دیروز بهتر شدم ولی خیلی کم خون شدم فعلا هم باید یکم تقویت کنم تا برای مرحله بعد خودم رو آماده کنم باید داروهای تخمک گذاری مصرف کنم این بار میخوام کیفیت تخمکهام رو بالا ببرم اگه کسی راه کاری بلده راهنمائیم کنه ممنون از همه
سلام نانا جونم
انشالله بهتر باشی گلم 6 روز خونریزی خیلی زیاده ..........حسابی خودت و تقویت کن
من درباره کیفیت تخمک از متفورمین شنیدم
البته جوانه گندم هم خیلی خیلی تاثیر داره ........
میبوسمت و از ته قلبم از خدا میخوام که بزودی طعم مادر شدن و بچشی ........یه سفر برا روحیت بد نیستاااااااا
برا اینکه آب و هوایی هم عوض کنی پاشین بیایین اینجا پیش ما.........خیلی خوشحال میشیم

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
سلام دوستای خوبم.

میترا جون منم یه سقط توی هفته 12به دلیل رشد نکردن بچه داشتم. تموم آزمایش هام بعد از سقط خوب بود فقط دکترم آخرین آزمایش رو که دادم گفت خونت غلیظه بهم آسپرین داد من درست نخوردم.
الان پستا رو که خوندم فهمیدم غلظت خون میتونه عاملی برای سقط باشه.
پس از امروز بخورمشون ؟
به سلامتی اون رفیقی که مجازیه اما یه جوری واست سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش نمیرسن!!!
نانا جون.حتما حکمتی هست. نگران نباش. به قول خودت هم که آزمایش روی تخمکها انجام میدن. پس درمورد کیفیتش نگرانی نداره. ایشالله دیگه ایندفعه جواب میگیری. هنوز جنین داری انتقال بدی یا باید 2باره دورت رو شروع کنی؟
بهاری جون چه خبر؟؟؟ من منتظر شنیدن خبر بارداری تو و بقیه هستم و به این تایپیک سر میزنم .
نی نی هام تمام وقتمو گرفتند قدر این روزها رو بدونیدو عجله نکنید:))))
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

سلام

آزی جون این ماه باید اقدام کنم ....گفتم که دیر باردار میشم ........حالا ببینم این سری خدا چی میخواد؟
دو قل تو چطورن؟
خودت خوبی؟
وقتی میبینم پست گذاشتی خیلی خوشحال میشم بازم به ما سر بزن عزیزم

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
سلام

ممنون مامان زهرا لطف داری... فکر میکنم به این دردهات به خاطر انقباضات رحمی باشه. به دکترت تو بارداری بگو شاید ایزوکسیپیرین بده.

نانی جان توصیه میکنم حتما اگر دکترت گفته بخوری من بعد سقط اول برای بارداری دومم آسپرین داد اوایلش میخوردم اوضاع خوب بود اما ماه 3-4 دیگه خیالم راحت شده بود گاها پشت گوش مینداختم که یک دفعه هفته 21 گفتن ضربان نداره.......... که دیگه بعد اون کارم به هپارین کشید.

خلاصه توصیه شدیدمممممممممممم به دوستهایی که بهشون آسپرین تجویز میشه جدی بگیرید که انشاله جواب بده. و الا بعدش هپارینه که هر ورز آمپول صبح و شب واقعا سخته باور کنید تمام دست و پا سیاه و کبود میشه. حتی اینقدر تعدادشون زیاده که گوشت بدن سفت میشه موهاش میریزه... مال من حتی بعد یک سال هنوز کامل نرفته..

خدای خوبم. ممنون