2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158680 بازدید | 14067 پست
سلام
من امروز باید برم سونو دکتر گفته یه سونوی دقیق برو ببینم تو یه ساکن یا نه گفت باید اون پرده تو ی سونو کاملا دیده بشه نمیدونم والا امروزم میرم سونو تا خیال خودمم راحت بشه بعد هم میرم به چند تا دکتر دیگه نشون میدم و نظرشون رو میپرسم .امروز ساعت ۴ سونوی دکتر اکرمی وقت گرفتم میگن کارش بیسته..تو رو خدا خیلی برام دعا کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

رویاجان انشالله که همه چی خوبه.
ولی تو خودت رو نگران نکن. باور کن دکترا خیلی شلوغش میکنن. بسپار به خدا. اونی که داد و نگهشون داشت و 2 تاشون کرد که درد این سالهات رو برات خوش کنه. بازم مواظب فندقهات هست چه تو ی کیسه چه 2 تا.

خدای خوبم. ممنون
منم تا حالا چند بار اومدم سر زدم ببینم رویا پست گذاشته یانه؟

رویا جون بیا یه خبری بده
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
سلام به همگی
ببخشید که منتظرتون گذاشتم ای دی اس الم قطع شده و الان هم با دایل اپ کانکت شدم سرعتش خیلی کمه و همش ارور میده فقط اومدم این پست رو بزارم که شما هم از نگرانی در بیاین امروز رفتم سونوی دکتر اکرمی بعد از کلی معطلی نوبتم شد در جواب سونو گفت دو جنین در دو کیسه اب مجزا با یک جفت مشترک و خدا رو شکر همه چیز خوب بود . من دفعه ی قبل پیش دکتر مژکان زارع رفتم سونو صدو هشتاد تومان هم ازم گرفت اما نتونست بفهمه که جنین ها کیسه اب مجزا دارن وتو این مدت کلی بهم استرس وارد شد ...بعد از سونو هم رفتم دکتر و سونو رو بهش نشون دادم اونم وقت داد برای عمل دوشنبه باید سرکلاژ بشم چون طول سرویکسم کوتاهه..ممنون که یادم بودین و برام دعا کردین منم همیشه به یاد شما دوستای گلم هستم و اگه قابل باشم دعاگوی همگی هستم
رو یا جون خوشحالم که از که نی نی ها خوب وسالم هستن عزیزمممممممممممممممممم

خدارو صد هزار مرتبه شکرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود
سلااااااااام

رویا جونی خوشحالمممممممممممممممم که همه چی بر وفق مراد بود گلم
حسابی مواظب خودت و دو تا حبه انگورت باش...
بووووووووس

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...