2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158680 بازدید | 14067 پست
رویا جونم نمی دونی چقدر خوشحال شدم

ایشاا... دیگه هیچ چیزی باعث نگرانیت نشه

یه عالمه بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووس برای نی نی قلوهاااااااااااااااااااااااااااااا
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
رویا جون میشه درباره میکرو یکم توضیح بدی ؟

یعنی عمل داره؟ بیهوشی داره؟ باید بستری بشی؟
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

رویا جون منم برات خیلی خوشحالم و نگرانت بودم . ولی من اگه جات بودم این چند ماه رو حسابی استراحت میکردم و میخوابیدم که روزهای سختی پیش رو داری . من همش میگم کاش من به جای اون همه استرس روزهای حاملگیم از سکوت خونه استفاده میکردم که با دو تا بچه دیگه رنگشو ندیدم . این دکترا تا آخر بارداری هزار جور استرس به آدم وارد میکنند پس ریلکس باش و به چیزای خوب فکر کن:***
7aic3azt19g8glhkyv9.jpg
اینم عکس نی نی های من برای بهار ی جون که فضولدونش خوب شه:)))))
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

بهاری جون به منم hmg داد ولی تعدادش فکر کنم تو ماه 10 تا بود ولی از حالا متفورمینت رو شروع کن که هر چی زودتر شروع کنی بهتره از روزی یکی شروع کن تا 4 هفته به 4 تا برسون. تو بارداری هم تا ماه 5 قطع نکن خیلی مهمه دوستم .
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

خانمها میشه منم بین خودتون بپذیرین
واسه دومین بار بارداریم حاملگی پوچ شد و یه سری ازمایش دادم که علت سقط رو پیداکنن هنوز جواباش اماده نیست.ولی دکترم میگه باید ای وی اف کنم .خوشحالم برای اینکه شاید زودتر جواب بگیرم
میخواستم بدونم کسی مثل من هست
خدایا شکرت