2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158665 بازدید | 14067 پست
خدایا غم از دل همه مامانای این تاپیک و همه مامانایی که مشکل سقط دارن بر دار و یه نی نی سالم و صالح بهشون عطا کن

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
کامنتهای صنم رو خوندم........ واقعا ناراحت شدم........
فکر میکردم مشکل همه بچه های تاپیک ستاره حل شد...

واقعا ناراحت شدم صنم جون. واقعا.........
تو خیلی داری اذیت میشی.. من یکی که طاقت این همه رو نداشتم.. من بعد 3 امی دیگه دور بچه خط کشیدم. خواست خدا بود سانای بهمون داد......

امیدوارم برای تو هم زودتر اتفاقات خوبی بیافته.
خدای خوبم. ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رویاااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی خوشحاااااااااااااااااااااااااااااالم. خیلی زیاد. باور کن همیشه یادت بچه هاس تایپیک سقط مکرر بودم ولی تو و روزیتا خیلی مخصوص توی ذهنم بودید. خیللللللللللللللللیییییییییییییییی خوشحالم. ان شاالله تا دوقلوها دنیا بیان بقیه بچه های اینجا هم نی نی دار میشن و مثل همیشه که میگم خودت در این تایپیک را برای همیشه قفل میکنی. همه بگیددددددددددددد ان شاالله
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
بهاری جون باید همون روز بری و همون روز مرخص میشی و دو باره باید بری مطب اونجا بهت شرح عملت رو میگه من اطمینان دارم سال دیگه همین موقع زایمان میکنی .منم شهریور سال 88 رویان هیسترو کردم مهر 89 زایمان . دست دکتر معینی خیلی خوبه . فقط بعد از هیسترو 2ماه بهت دارو میده و باردار نمی شی من بعد از 2ماه دارو بعد از 4دوره نزدیکی بهمن باردار شدم . منو در جریان بزار من پستاتو دنبال میکنم و اگه سوالی داشتی اگه بتونم کمکت می کنم و برای تو و تمام دوستان این تایپیک آرزوی بهترین ها رو دارم .امیدوارم به برکت این ماه عزیز هیچ مادری درد سقط مکرر و نازایی و نکشه .
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

عزیززززززززززززم ممنو بابت این همه امیدوار ی که بهم میدی گلم

فقط اینکه چه روزهایی مطب هست؟
آخه 4 شنبه پاک میشم و اگه همون روز عمل داشته باشم روز بعدش که 5 شنبه هست مطب تعطیل نیست؟
نمیدونم چیکار کنم بیشتر از دو روز هم نمیتونم بمونم

نانا جون کجایی خواهر ..............؟

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
سلاممممممممممممم ... رویا جووونم خیلی برات خوشحالم ... ان شاالله دو قلوهات صحیح و سلامت میان بغلت ... التماسس دعای فراووون ......................... من 1 شنبه ایشاالله میرم برای انجام بقیه ازها ... برامم دعا کنید
مژگان جون تو آزمایش های من انسولین کمی بالا بود فقط همینو متوجه شدم البته دکتر پاکروش چیزی نگفت

ازمایش های همسرم قندش بالای که دکتر گفت

وبه هردو متفورمین لووتیروکسین وفولیک اسید داده .................ویه رژیم که من 15 کیلو کم کنم

از مایش های cd هم 19و20کمی بالا بودن مژگان شما ازهای cdکدوم مشکل داشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود