2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158654 بازدید | 14067 پست
ساحل جان مبارکه عزیزم انشالله نه ماه رو به سلامت سپری کنی .عزیزم از وقتی بفهمی حامله ای باید هپارین بزنی بیشتر بچه ها که من دیدیم دو تا 5000 در روز میزنند اما دکتر من بهم 5000 تا در روز داده نمیدونم چرا شاید بر اساس ازمایشاتمون باشه.بهاری جان منم پردنیزولون میخورم اما نمیدونم برای چیه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ... رویا جون من یه دفعه خونریزی کردم بعد قطع شد و من کلا دراز کش بودم و هیچ کاری نمیکردم ولی 3 روز بعد بسیار وحشتناک خونریزی کردم انگار شیر اب رو باز کرده باشن و 2 تا لخته کوچیک هم ازم دفع شد ولی 2 روز بعد رفتم سونو قلب جوجوم هم میزد ولی کند !!!!!!! از 1 شیاف در روز داروهام رو به 2 تا شیاف و 3 تا امپول پروژسترون اضافه کردن ... من اگه زودتر میرفتم داروهام رو زیاد میکردن و دیگه خونریزیم وحشتناک نمیشد ............من خودم فکر میکنم اون دو تا لخته کوچیک از جفتش بوده و نتونسته ترمیم شه که قلبش کند میزده البته دکترا چیزی خاصی نگفتن
منم یکم داشتم خون سیاه و دلیلش رو نمیدونم ..............ساحل جونم تبریک میگم خانومی ان شاالله بارداری راحت و سالمی پشت سر بذاری و نی نی تو سلامت در اغوش بگیری .........................................
سلا م

رویا جون دلیلش این بود که کلیه بچه کار نمیکرد وکیسه آب خالی شده بود ولی قلبش هنوز میزد ولی دکتر بعد 3روز بستری ودارودرمانی گفت باید سقط کنی !
خیلی سخت بود ولی چاره ای نبود. حتما حکمتی داشت.
تاج از فرق فلک برداشتن جاودان آن تاج برسرداشتن- دربهشت آرزو ره یافتن هرنفس شهدی به ساغر داشتن- روز،درانواع نعمتهاوناز شب، بتی چون ماه دربرداشتن- صبح،از بام جهان چون آفتاب روی گیتی را منور داشتن- شامگه چون ماه رویا آفرین ناز برافلاک واختر داشتن- حشمت وجاه سلیمان یافتن شوکت وفر سکندر داشتن- تاابد دراوج قدرت زیستن ملک هستی را مسخر داشتن- برتو ارزانی که ما را خوشتراست لذت یک لحظه مادرداشتن-
بهناز جان حتما حمکتی داشته که ما ازش بیخبریم عزیزم انشالله دیگه هیچ وقت چنین تجربه هایی نداشته باشی کاملا درک میکنم که تو چی کشیدی...منم الان روزهای خیلی سخت و پر استرسی رو میگذرونم .
مژگان جون بعد از اولین خونریزی کاملا خوب شدی و بعد دوباره یکدفعه خونریزی کردی .خونریزی دومت خونابه بود یا خون غلیظ .قبل از اون با دکترت تماس نگرفتی که داروهات رو اضافه کنه ؟ من بعد از این که خونریزی کردم با دکتر تماس
گرفتم گفت نیا اینجا فقط امپول پروژسترون رو اضافه کردو گفت استراحت مطلق امروز ترشحاتم خیلی کمتر و کم رنگ تر شده اما از دو روز پیش که اون خونریزیی رو کردم کمی علائمی که داشتم قطع شده برای همین خیلی میترسم که قلبش متوقف شده باشه قبلا یکم معدم ناراحت بود و نمیتونستم خیلی غذا بخورم و سینه هام هم یکم دردناک بود الان اصلا هیچ خبری نیست اینها نگرانم کرده.
رویا جونم عزیزم اصلا حتی یه ذره نگرانی نداشته باش

از امروز با خدا عهد کن که بسپاری دست خداوند که خودش نگه دارش باشه

تو فقط استراحت کن آرامش داشته باش بی خیال باش استرس ونگرانی رو از خودت دور بریز عزیزم

که ان شا الله خداوند خودش داده وخودش هم نگه میداره
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود
مارال جون خوبی عزیزم نی نی گلت خوبه؟
واقعا راست میگی مارال جون .شما از هپارین هم استفاده میکردی؟
مارال جون هفته ی گذشته رفتم سونو واژینال قلبش میزد اما گفت ساک نامنظمه اگه تا دوهفته دیگه خوب رشد کنه میمونه برای همین خیلی میترسم که نکنه خوب رشدنکنه..رراستی توی مدت بارداریت استراحت مطلق بودی؟ میشه بگی جقدر استراحت میکردی و موقع خونریزی چیکار میکردی؟
سلام به همگی
رویا جان اگه قلب داره نگران نباش با استراحت کردن مشکلی پیش نمیاد امیدوارم به سلامتی این چند ماه رو پشت سر بذاری مثل مارال جون بیای به بچه ها دلگرمی بدی (فکر کنم نی نیت یه کمکی بی نظم باشه بلد نیست ساکش رو خوب جمع جور کنه و ببنده مطمئنم تا دو هفته دیگه بزرگ میشه و یاد میگیره ساکش رو مرتب میکنه شما ناراحت نباش )
بهاری جان هر وقت خواستی بیای دو روز قبل به من خبر بده عزیزم
ترانه جون امروز هر چی باهات تماس میگرفتم در دسترس نبودی فردا باهات تماس میگیرم
سلام به همه

راستی رویاجان حواست باشه خیلی حموم نری چون خونریز بیشتر میشه. حمومهات فقط چند دقیقه ای باشه.. خیلی هم آب داغ استفاده نکن.

بیخیال سینه و معده ات باش... من هم هر روز از این فکرا میکردم.... کلا تو محیط کارم همه میدونستن من چمه هنوز هم که هنوز گریه های موقع بارداری من مبحث تاپ اتاقمونه که میترا اول صبح حالش به هم نخورده بود امروز سینه زنی داریم که بچه اش طوریش شد... معده ام امروز نمیسوزه... حالت تهوع ندارم. سینه هام شل شدن... تو سایت خوندم فلانی اینطوری شد بچه اش افتاد!!!! خلاصه اصلا این چیزا تاثیری ندارن فقط توهمهات ماهاست موقع بارداری...

خدای خوبم. ممنون
سلاممممم ... رویا جون میترا جون درست میگن اصلا به علائم توجه نکن ................ من وقتی خونریزی کردم زنگ زدم گفت شیاف رو روزی 2 بار استفاده کن ... بعد کلا قطع میشد و فرداش بازم خون روشن میومد و تا 2 روز این طوری بود ولی یه دفعه وحشتناک شد که رفتم سونو و 3 تا پروژسترون هم به داروهام اضافه کرد و بعدش کلا قطع شد تا سر 8 هفته .......... من تو همه بارداریام سر 8 هفته لک میدیدم و قهوه ای بود ولی این دفعه سیاه رنگ بود بیشتر ........... ولی دیگه کلا نه لک داشتم نه خونریزی ... البته با 2 تا شیاف و 3 تا پروژسترون اگه باز لک میدیدم عجیب بود !!!..............رویا جونم ولی اصلا دنبال علائم مشترک نگرد هیچ دو نفری بارداریاشون شبیه هم نیست ........ ان شاالله تا یکی دو هفته دیگه خیالت راحت میشه و بتونی بیشتر ارامش داشته باشی ...
سلام به اهالی کلوپ

نانان جون من خیلی اتفاقی یه ماموریت کاری بهم خورد... میخوام بدونم امکانش هست که برا شنبه یه نوبت از دکتر معینی برام بگیری؟
برا شنبه هفته آینده؟ میشه 18 هجدهم تیر ماه
میخوام حالا که این همه راه و میام یه مشورتی هم با این دکی بکنم البته اشرف همون که خانومه نمیدونم اسمش و درست گفتم؟
آزی جون چه روزهایی و چه ساعتایی مطب هست؟
من نیاز به معرفی نامه دارم یا نه؟
چقدر معطل میشم اگه اول وقت اونجا باشم؟
چون ممکنه تنها باشم و میترسم که تا دیر وقت طول نکشه یه وقت
هر کی میدونه راهنمایی کنه
نانا جون شرمندم به خدا تو زحمت میندازمت
شمارم و بهت میل میکنم اگه اینجا هم پیغام بذاری میام میخونم
ممنون

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
سلام. رویا جون ایشالله که بهتر میشی و این چند ماه هم میگذره به خیر و خوشی.

مهسا جون ممنون از لطفت.

نانا جون مثل اینکه دکتر معینی نیست . هرچی زنگ میزنم جواب نمیدن. قرار بود بره خارج . فکر کنم رفته
سلامممممممممم ... سایت قاط زده بود امروز چند بار برات پست گذاشته بودم نیکی جون !!!!!!!!!!!!! در چه حالی خانومی ؟؟راستی پاکروش وقتی ازهات رو دید گفت کامله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دیگه از نداد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد وقتی اون حرف رو زد تو نپرسیدی رو چه حسابی این حرف رو زده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟