2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158654 بازدید | 14067 پست
سلام

رویاجان به نظر من ی سونو واژینال برو..... ببینن قلبش میزنه یا نه؟؟؟؟؟؟؟
خونت تمیز بود (قرمز مثل بریدن دست اینها) یا لکه بود؟؟؟؟؟؟؟

مهسان جان من شنیدم بعضی مواقع پیش میاد با پریود منظم هم گاهی تخمک گذاری نشه ولی دفعه های بعد میشه.. چند ماه دیگه صبر کن اگه خبری نشد برو دکتر.

خدای خوبم. ممنون
ممنون عزیزم
خدایامرابضاعت به ‏قدریست که نمیدانم در حق دوستانم چه دعایی کنم،امامی دانم تو ازحال آنها آگاهی،پس بهترینهارابرایشان آماده ساز که خزانه توهیچگاه خالی نمی گردد
خدایاشکرت،صدهزاربارشکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میترا جان دیشب یکدفعه خونریزی کردم و مثل خونابه بود یه لخته خیلی کوجیک هم بود اما ازدیشب دیگه بند اومده فقط صبح که داشتم نماز میخوندم یه قطره اومد .دیروز رفتم سونو شکمی که قلب رو ندید فکر میکنم به خاطر همون بیرون رفتنم اینطوری شدم دکتر گفت فقط استراحت کن هفتهی دیگه نوبت دکتر دارم اگه مشکلی پیش نیاد صببر میکنم تا هفته ی دیگه .عزیزم میشه بگی خونریزی های شما تو بارداری چطوری بود .
رویاجان الان دیدم

نترس من هم سر دخترم خونریزی اینطوری داشتم مثل خونابه.
انشالله مال تو هم همونه.. با ی دختر دیگه هم تو بیمارستان آشنا شدم اونهم با هپارین همین خونریزی رو داشت.
خدای خوبم. ممنون

سیکلوژست استفاده میکنی رویاجون؟؟؟؟؟؟؟؟
من که خونریزی کردم همون روز دکتر سونو کرد بعد دیدن قلبش هم ی آمپول همونجا بهم زدن هم سیکلوژست و پردنیزولون داد... بهم گفت خونریزی هورمونی بوده. 2 هفته استراحت کن.

البته روز قبل خونریزیم من هم موقع رانندگی عصبانی شده بودم... شاید تو هم به خاطر سونو و اینها به اعصابت فشار اومده؟؟؟؟؟
خدای خوبم. ممنون
اگه هورمونی باشه همون آمپولهای پروزسترون یا استراحت هم بند میارن...

ی لخته کوچیک هم چیزی نیست خود ساک جنینت الان اندازه ی پینگ پونگ هست.. مطمئنا اون نبوده.
فقط استراحت کن و اعصاب آروم داشته باش.

باور کن من دقیقا اوایل بارداریم هر وقت ی کم عصبی یا با استرس بودم همین خونریزی داشتم... هر چند میدونم برای ماها آروم بودن سخته.
اما تلاشت رو بکن که ی کم بیخیال شی.
انشالله همین نی نی سالم و سلامت دنیا میاد.

خدای خوبم. ممنون
سلام به همگی

رویا جون فقط استراحت کن .مطمئن باش چیزی نیست .

اگر چیزی بخواد دفع شه لخته خونه وقرمز پررنگه تازه با درد خیلیییییییییی شدید.
پس نگران نباش بخاطر هپارینه وممکنه رگی توی رحمت پاره شده باشه.
توکلت به خداباشه.من 3تا بارداری پوچ داشتم وجدیدا هم جنین 17 هفتمو از دست دادم.
مطمئن باش فقط استراحت وعدم استرس دوای دردته.
تاج از فرق فلک برداشتن جاودان آن تاج برسرداشتن- دربهشت آرزو ره یافتن هرنفس شهدی به ساغر داشتن- روز،درانواع نعمتهاوناز شب، بتی چون ماه دربرداشتن- صبح،از بام جهان چون آفتاب روی گیتی را منور داشتن- شامگه چون ماه رویا آفرین ناز برافلاک واختر داشتن- حشمت وجاه سلیمان یافتن شوکت وفر سکندر داشتن- تاابد دراوج قدرت زیستن ملک هستی را مسخر داشتن- برتو ارزانی که ما را خوشتراست لذت یک لحظه مادرداشتن-
رویا جونم منم این سری خونریزی وحشتناکی داشتم ........ لخته کوچیک هم ازم دفع شد .......... ببین حتما به دکترت بگو شاید امپولای پروژسترونت رو زیاد کنه ......... البته من با اون خونریزی وحشتناک که رفتم سونو گفت دور ساکت لخته های خونی زیادی وجود داره ........... البته من زود نرفتم و اونا گفته بودن اگه زیاده هپارینت رو قطع کن ولی من گوش نکردم ... ان شاالله که برای تو مشکلی نباشه و جوجوت سلامت باشه به امید خدا
سلام به همگی
رویاجان خیلی سخته برات .این روزهایی رو که مگذرونی.همه بچه های این تایپیک این دوران رو کشیدن .فقط برات دعا میکنیم.خداجون خواسته این دلهای شکسته رو بی جواب نزار.
من هم جواب آزمایشات ابن سینا رو گرفتم.یکی از ژنها مشکل داشت.گفتند به همین خاطر دوران بارداری خونت منعقد میشه.مشکل ایمنی هم بخاطر آنتی tpo دارم.

cd4وcd8 هم کمی با نرمال تفاوت داشت که دکتر تهرانی گفت مهم نیست. حالا 3ماه قبل بارداری باید آسپرین.پرودنیزول وفولیک اسید 5 وسلنیوم بخورم.
فقط خدا کنه بدنم بتونه با داروها بسازه.