2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158680 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رویا جون بعضی دکترا عادت به ترسوندن مریضا دارن سعی کن اصلا استرس نداشته باشی که برا جنین سمه
توکل کن به خدا شکر خدا قلب هم تشکیل شده و جای نگرانی نیست
خوب استراحت کن
بوس

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
سلام به همه

رویاجان اصلا استرس به خودت راه نده. پیش میاد من هم یک بارداریم قلب جنین دیرتر از موعد تشکیل شد و مشکلی هم نداشت اون موقع هپارین نمیزدم 4-5 ماهگی مرد. اما تو هپارین میزنی مشکلی پیش نمیاد.
بعد تازه مال تو هم که سر مووقع بوده تازه اگه جواب سونو رو ببینی +- 3 روز میزنه. این داده های آماری اینقدر دقیق نیستن که بخوای روش زوم کنی و به خودت استرس وارد کنی.

فقط به نظر من این ماههای اول بیشتر در استراحت باش و بیشتر دراز کش باش. استراحت بدن مادر به جنین اجازه میده خودشو پیدا کنه و بهتر رشد کنه. انشالله جونش سفتتر شد میتونی از استراحتت کم کنی.

برای خود من بشخصه این استراحت جواب میداد هر وقت رشدش کم میشد و اینها ی 2 هفته ای تو خونه میموندم و میخوابیدم و به غذام میرسیدم با نماز و دعا خودم آروم میکردم. دفعه بعد که میرفتم سونو اوضاع بهتر شده بود و روحیه مادر خیلی تو این قضیه تاثیر داره.... اگه ناراحت باشی اونهم اون داخل ناراحته.. ی مدت بیخیال باش بشین فیلم نگاه کن... لاستی فرار از زندانی چیزی بزار جلوت یادت بره بارداری.

انشالله همه چی به خیر و خوشی پیش میره رویاجون..... تا خدا نخواد برگی از درخت نمیافته چه مونده به جنینهایی که چندین خونواده چشم بهش دوختن.

راستی دکترت کیه؟؟؟؟؟؟

خدای خوبم. ممنون
سلام دوستان منم دو بار سقط داشتم و الان دو تا دختر دو قلو دارم. سپتوم داشتم. نا امبد نشید همه چی درمان داره .دکترم اشرف معینی تو جردن بود تو حاملگیم هم به من یک سری آمپول توی شکم داده بود که از سقط جلوگیری کرد. مهر سال 88 رفتم مطبش بجه هام مهر سال بعد به دنیا اومدند.
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

واییییییی رویا جون خدایا شکر شکر شکر مبارکهههههههههههههههههههههههههههههه عزیزم خیلی خوشحال شدم عزیزم امیدوارم همه چیز خوب پیش بره نگران نباش مهم قلبشه منکه تو بارداری خونریزی شدیدی کردم که اصلا فکرشم نمیکردم نی نی بمونه تازه یه تیکه بزرگ هم دفع کردم ولی وقتی رفتم سونو گفت نی نی خوبه هر چی خدا بخواد اگه اون بخواد میشه گر نگهدار من انست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد امیدوارم نی نی خوشگلتو سالم بغل کنی با این خبر حسابی سر حال اومدم مواظب خودت باش عزیزم مارو از خودت بیخبر نذار
یه چیز به خانمهایی که تحت درمانن باید بگم که حرف دکترا رو گوش کنید ولی درمورد درخواستهای عمل مخصوصا لاپاراسکوپی حتما نظر چند تا دکتر دیگه رو بپرسید و بیخودی به خاطر پول خودتونو زیر دست دکترای پولکی ندید
شهره جون من تو عکس رنگی مشکلی نداشتم. تو لاپاراسکوپی تشخیص دادند سپتوم دارم و همون جا ورش داشتند من مهر 88 لاپاراسکوپی کردم مهر 89 زایمان. اسم آمپولهایی که میزدم یادم نیست فقط میدونم از گروه هپارین ها رقیق کننده خون بود و تو دور ناف میزدم حتی تو بارداریم لکم ندیدم.بچه هام هم خیلی سالمند چون خون به اونها خوب رسیده. تا 5 ماهگی هم متفورمین و تا ماه آخر آسپرین و آمپولها را ادامه دادم.تو ماههای آخر هم ایزوپرین میخوردم.دکترم خیلی عالی بود فقط شلوغ بود اما حامله ها رو زود میدید.

البته داروهارو برای تنبلی تخمدان میخوردم. چون تنبلی تخمدان هم علت سقط میتونه باشه.دوستان هر سقطی بی علت نیست. ناامید نشید با اینکه میدونم وقتی آدم با هزار امید میفهمه حامله هست و میگند قلبش نزد یه همین راحتی! آدم میخواد بمیره.اما خدا همیشه در منتهای ناامیدیه که دست آدم رو میگیره .

وای از وقتی که میری برای دیدن قلب نی نیت و بهت میگن قلبش تشکیل نشده تمام دنیا تو سرت خراب میشه دوبار این تجربه رو داشتم دفعه دوم هم آمپول کلکزان رو استفاده میکردم امیدوارم گره از کار هممون باز بشه و از کسانی که میان و از گذشته مشابشون میگن خیلی ممنونم شاید خودتون ندونید ولی بقدری تو دل ماها امید میذارید که خودتون هم باورتون نمیشه