2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158734 بازدید | 14067 پست
سلام رویاجان انشالله که جواب آزت خوب باشه.

من کل بارداری هپارین زدم.(آخرا سلکسان) مواقع خونریزی هم ایزوکسپرین و ی قرص هومونی دیگه الان اسمش خاطرم نیست. با آسپرین میخوردم. مابقی قرصهای روتین بود.

حتما میشه نازی جون. خدا بزرگه. خود من هم خیلی روزا تو این تاپیک فقط فاز منفی بودم. اما خدا رو شکر تموم شد.
خدای خوبم. ممنون
salam be hame dostan
man 2 mahe pish seght dashtam va koli azmayesh dadam va dr ha be man goftand k angale gorbe daram va in baese seghte janine va bayad be modate 2 mahe gors bokhorram .mikhastam bebinam kasi mesle man bode k darman shodde va badesh bedone moshkel bardar shode bashe ???
صدای خنده خدا را می شنوی ؟
به انچه محال می پنداری می خندد.....
از خدا می خوام محال ترین ارزویت را در این لحظه اجابت کند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رویا جون من بی صبرانه منتظر خبرای خوب شما هستم ...............این صفحه برام بازه تا بیائی خبر بدی بهمون گلم

خدارو به چهارده معصوم قسم میدم که با خبرای خوب خوب بیائی ...................جواب آزتو تلفنی هم میتونی بپرسی ها

زود بیا به خدا دل تو دلم نیست
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود
نازی جونم سلام .........ما چند سال پیش یه همسایه داشتیم میگفت بچه بودم گربه داشتم وبیشتر وقتها کنارش میخوابیده

میگفت 4تا سقط داشته که اخر دکترای تهران تشخیص داده بودن که یه موی گربه رفته بوده تو رحمش وهمون باعث سقط بچه هاش میشده

گفت با دوا ودرمان بعد از اونا 4تا بچه زایمان کرده بود تا وقتی ما همسایه بودیم 4تا بچه داشت

نمیدونم به این بیماری چی میگن ولی به نظر من خوبه که متوجه علت شدن وناراحت نباش درمان میشه
بچه ها من زنگ زدم ازمایشگاه گفتند جوابت حاضره اما تلفنی نگفت .گفت باید بیای اینجا جواب رو بگیری منم یه پیک فرستادم جواب رو برام بگیره انشالله تا نیم ساعت دیگه جواب رو میزارم .
میترا جون به من گفتند اگه جواب مثبت شد سلکسان بزنم شما ها که هپارین زدین به نظرتون کدومش بهتره البته خود دکتر گفت سلکسان هزینه اش بالاتره اگر خواستی میتونی هپارین به جاش بزنی اما میخوام بدونم کدوم بهتره.

MRC TARANE JON ON BIMARIYE OFONI BE ESME TOXO IGG OR IGM AST , MANAM FARDA AKHARIN JAVABE AZMAYESHO MIGIRAM KE BINAM AGE 100% DARAM IN OFONATO SHORO KONAM TA 2 MAH KHODRAN . OMIDVARAM KE EMSAL HAME BE AREZOYE MADAR SHODANESHON BERESAND MAN HAM HAMINTOR
صدای خنده خدا را می شنوی ؟
به انچه محال می پنداری می خندد.....
از خدا می خوام محال ترین ارزویت را در این لحظه اجابت کند.
ان شا الله نازی جون ..................رویا جون میدونم الان چه حسی داری عزیزم دل تو دلت نیست قربونت برم

بسپار به خدا .................واز خدا بخواه که مراد دلتو بده ان شا الله
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااشکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
به لطف و یاری خدای مهربون و از دعاهای شما دوستای گلم جواب ازمایشم مثبت شدددد.
از همتون ممنونم و بهترین ها رو براتون ارزو میکنم.
رویا جون نمیدونی به خدا چه حالی دارم انگار این اتفاق برای خودم افتاده ...........یاد اون روز هائی افتادم که جواب ازمایشم مثبت میشد از خوشحالی گریه ام میگرفت

من برات صلوات نذر کرده بودم که دارم میفرستم خدای مهربون تو حق چهارده معصوم تموم خانومها رو از این انتظار دربیار خدای بزرگ قربونت برم
مرسی ترانه جون اصلا باورم نمیشه نمیدونم چیکار کنم همش ترس دارم تو رو خدا دعا کنین این یکی برام بمونه .
دکتر گفت به محض اینکه فهمیدی بارداری سلکسان بزم ..برام سلکسان 4000 داده اما بعضی ها میکن دو تا 2000بهتره تو رو خدا هر کی میدونه زود جواب بده میخوام زودتر امپولم رو بزنم ؟//
رویا جون من نمیدونم به خدا به نظر من زنگ بزن به منشی دکتر بگو حتما از دکترت سوال کنه ...............

یا از چند تا دکتر سوال کن ببین نظراشون چیه

ان شا الله که میمونه عزیزم
رویا جان تبریک میگم انشاالله که نه ماه رو به سلامتی خوشی پشت سر بذاری آمپول کلکزان همون هپارین خارجی هست که دوزش هم دو برابر هپارینه بعضی از داروخانه ها هم با بیمه میدن کدوم منطقه هستی تا بهت بگم از کدوم داروخانه تهیه کنی قیمت آزادش هفت هزار تومنه که با بیمه میشه هزارو دویست تومان
Roya jon man nursam tajai ke midonam seleksan hamon heparine kharejie va behtarehame jaye donya beja heparin estefade mishe,hich farghi nadare yeho 4000 bezani ya hamon dozo taghsim koni to' 2 ta 2000 vali nagoft aslan chera bayad estefade koni? Nemidonam chera be' hame midan, khodeto dargire infekra nakon ziad hassasiat bekharj Made azizam, mobarak bashe movazebe khodet bash kheili