2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158899 بازدید | 14067 پست
زهرا و شیمای عزیزم خیلی خوشحال شدم پستهاتون رو دیدم زهرا جون پسر گلت چطوره از طرف من ببوسش.شیما جون امیدوارم اینبار نتیجه بگیری دکترا میگن احتمال گرفتن جنین فریزی حدود ده درصد بیشتره پس حسابی امیدوار باش..بچه ها خیلی محتاج دعاهاتون هستم .

نازی جان اون مال موقعیه که مشکلی وجود نداره اما اینجا به من گفتند احتمال داره سقط ها علت ژنتیکی داشته باشه به همین خاطر باید میکرو بشی که روشون پی جی دی انجام بشه و جنین سالم به رحم منتقل بشه خوب با این سابقه اگه ما خودمون باردار بشیم و مشکلدار باشه و خودش هم سقط نشه تا عمر داریم هم خودمون عذاب میکشیم و هم اون بجه ی بیگناه ...

بهار عزیزم پی جی دی برای اینه که جنین هایی که مشکل کروموزومی دارن جدا بشن .بله برای مشکل کروموزومی این تنها راهه البته جدیدا برای بعضی بیماری های ژنی هم مثل تالاسمی از این روش استفاده میکنند هزینه اش یه کم بالاست ولی واقعا ارزشش رو داره.
طول درمانش همون زمان ای وی اف یا میکروست یعنی از زمان شروع ال دی حدود 45 روز طول میکشه فقط توی میکرو سه روز بعد از تخمک گیری جنین رو انتقال میدن برای پی جی دی پنج روز بعد .

برای من عمل میکرو یک و دویست و پی جی دی یک و سیصد هزینه اش شد داروهام هم حدود هفتصد با سونو ها و مشاوره ها و ویزیت ها حدودا رویهم رفته نزدیک چهار تومن هزینه کردیم .
سلام دوستای گلم.

رو یا جون امیدوارم این دفعه به لطف خدا جوجوت برات بمونه.

زهرا جون خوشحالم که مامان شدی.
من صفحه های اول تاپیک رو خوندم .
خیلی دوست داشتم بدونم بلاخره به کجا رسیدی؟
خدا رو شکر.

راستی مشکل شما کروموزومی بود؟
می خوام بدونم مراحلی که انجام دادی چی بوده؟ و یش کدوم دکتر بودی؟

من دو تا سقط داشتم که تو همون هفته ای اول سقط شد.
آزهای زیادی دادم . الانم تحت نظر ابن سینا هستم.
فعلا پروتئنی سی خونم بالاست و همینطور آز cd5 ام یه خورده بالاتر از رنجه.
خیلی نگرانم.
تا 31 خرداد که جواب کاریوتایپم بیاد هزار بار میمیرم و زنده میشم.
باور نمی کنین شبها از استرس خوابم نمیبره.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام شیما جووووووووووووووووونم خوبی فدات شم ............رویا جون آزمایش ژنتیک کاریوتایپ تیروئید پروکلاتین وپاپ اسمیر وعکس رنگی از رحم گرفتم

عکس رنگی چسبندگی رو نشون داد وافلاطونیان هیستروسکوپی کرد وبعد گفت سپتوم نا کامل رحم داشتی که اونو

هم برداشتم این کاروبعد از سقط چهارم انجام دادم وگفت برای بعدی باید هپارین بزنی که برای بار پنجم هپارین زدم

ولی بازم لکه بینی داشتم تا سقط شد

رویا جون شما میگی پاکروش از معینی بهتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وبه نظرت ابن سینا هم برای مشاوره آزمایشام ببرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

رویا جون شماره تو اگه دوست داشتی برام ایمیل کن من بزنگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود
ترانه جان من اگه جای شما بودم به جای اینکه ازمایشاتم رو ببرم ابن سینا یه ویزیت میرفتم پیش پاکروش الان که داری میری پیش معینی اونهم که توی ابن سینا کار میکنه پس حتما روششون یکیه اخه زهرا هم میرفت ابن سینا و باردار هم شد بهش هپارین و سرم دادن ولی بازم سقط کرد دست اخر هم بهش گفتند باید از تخمک اهدایی استفاده کنی که اون قبول نکرد بعد خودش دوباره باردار شد و شکر خدا براش موند .منی که هفت هشت ساله دارم درمان میکنم و هر دکتری که بگی رفتم هیج کدوم ازمایشاتی رو که پاکروش برام داد نداده بودند وروش درمانیش و داروهایی هم میده کاملا متفاوته ..اگه دوست داشتی برو به کلوب بیماران دکتر پاکروش و از کسایی که اونحا میرن اطلاعات بیشتری کسب کن و بعد تصمیم بگیر.نیکی جا ن ازمایش کاریوتایپ ما سالم بود.
سلاممم ..............رویا جون خیلی دلم میخواست یه خبری ازت داشته باشم ... ان شاالله که این بار نتیجه مطلوب بگیری گلم ...........منم 5 تا سقط داشتم ......... 4 تاش بدون تشکیل قلب ...........برای پنجمی هپارین زدم و قلبش تشکیل شد ولی خونریزی کردم و یکم از جفتش افتاد و قلبش کند شد و ایستاد .................. من هنوز پیگیرام کامل نشده بود که دوباره باردار شدم ..........ولی تو بارد اری از اورژانش ازم گرفتن .. که نشون داد جهش ژنی دارم و به هپارین نیاز دارم ............................ میخواستم بدونم شما تو ازمایشاتت معلوم شد که به هپارین نیاز داری یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رویا جون ممنون از راهنمائیت عزیزم ............ان شا الله خداوند بزرگ ومهربان کمک کنه شما هم باردار بشی وبه سلامتی بدنیا بیاد وبیائی مارو خوشحال کنی از صمیم قلبم برات دعا میکنم البته اگه لایق باشم

رویا جون اسم آزمایشاتی رو که دادی یادت هست برام بنویسی
رویا جون میدونم سخته برات ولی اگه امکانش هست میشه بگی ازهایی که پاکروش براتون داده و جاهای دیگه نداده بودن برات چیا هستن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه برام بگی ممنونت میشمممممممممممممممممم
خانم های عزیز هر کی این پست منو میخونه حتما این کارو انجام بده کلش 3دقیقه میشه

برای حاجت روائی دوست خوب وعزیزمون رویا جون که همه از اومدنش خوشحال شدیم برای اینکه خدا کمکش کنه واین دفعه حتما مامان بشه

هر نفری 10تا صلوات برای اینکه حاجت روا بشه بفرستین که ان شا الله شما هم حاجت روا بشین

ممنون مژگان ان شا الله که همه مون حاجت روا بشیم
واقعا ازتون ممنونم نمیدونین چقدر خوشحالم که دوستای گلی مثل شما دارم ترانه جان الان دارم اشک میریزم و پستت رو میخونم اخه میدونی هیچ کس توی خونوادم خبر نداره که من درمان میکنم این سه باری که میکرو کردم حتی خواهرا و مامانم هم نزاشتم بفهمن یه وقتایی وقتی میبینم بجه های سایت میرن خونه ی مادراشون و استراحت میکنن دلم خیلی میگیره دوست داشتم اقلا اونا میدونستن و باهام همدردی میکردن اما به دلایلی هم نمیتونم بهشون بگم ولی حالا که شما ها رو دارم خیلی خوشحالم اینو از ته قلبم میگم همتونو دوست دارم و برام مثل خواهر عزیزین ممنون از دعاهاتون امیدوارم همتون به زودی به ارزوهای قشنگتون برسین
عزیزم اسم همه ی ازمایش هارو نمیدونم ولی یک سریش سی دی ها بودن که بیشتر شما هم دادین یه ازمایش دیگه بود که توی مطب یه دستگاهی داخل رحمم کردو با چرخوندن اون یه تکه از اندومتر برداشت مثل کورتاژ چشمتون روز بد نبینه خیلی درد وحشتناکی داشت دادم ازمایش که گفت گلبولهای سفید داخل رحمت تهاجمی شده و به جنین حمله میکنه .یکی هم میکروزومال وبقیه اش هم یادم نیست اینقدر من ازمایش دادم که اگه بخوام برم پیداشون کنم باید ساعت ها توشون بگردم .