2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158913 بازدید | 14067 پست
سلام
سارا جان ممنون از جوابت بهت نگفتن باید میکرو کنی که قبلش برات تعیین جنسیت کنن بعد انتقال بدی؟
ترانه جان من فکر کنم همشون فاکتورهای انعقادی هستند که در صورت بالا بودن باید توی بارداری هپارین بزنی...من اینا رو برات پیدا کردم ...

ترومبین یک آنزیم کلیدی در انعقاد خون است. در واقع راههای مختلف متعددی برای تنظیم فعالیت ترومبین وجود دارند. آنتی ترومبین 3 عضوی از خانواده بزرگ مهار‌کننده‌های سرین پروتئاز است. AT3 مهارکننده فیزیولوژیک اصلی ترومبین و فاکتور 10 فعال به شمار می‌رود و بر خلاف پروتئین C و پروتئین S به ویتامین K وابسته نمی‌باشد.
مهار کننده‌های طبیعی انعقاد
1.آنتی ترومبین III: با ترومبین به صورت یک به یک جمع شده و آن را از فعالیت باز می‌دارد.
2.کو فاکتور IIهپارین: این نیز به عنوان مهار کننده ترومبین می‌باشد، کمبود ارثی این ، می‌تواند موجب ترامبوز شود.
3.آلفا ماکروگلوبین: از جنس گلیکوپرتئین است و باز هم فعالیت ترومبین را باز می‌دارد.
4.پروتئین C: وجود نیاز به ویتامین K دارد که بوسیله ترومبین فعال شده و موجب انعقاد می‌شود.
5.پروتئین S: به عنوان کو فاکتور همراه پروتئین C عمل می‌کند و برای وجودش ، نیاز به ویتامین K است.
در ضمن AT3 یک کوفاکتور برای هپارین بوده و عمل ضد انعقادی هپارین را حدود 100 تا 1000 برابر قویتر می‌کند.
کمبود AT3 به شکل هتروزیگوت باعث کاهش سطح آن تا میزان کمتر از 50 در صد می‌شود و این شکل منحصراً در گردش خون وریدی ایجاد لخته می‌کند
ممنونم رویا جون فدات بشم عزیزم ...............رویا جون میشه بپرسم که شما اون چندتا سقط رو تو چه ماه هائی از دست میدادی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دکتری بهت گفته بود شاید مشکل از تخمکت باشه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وهیچ آزمایشی رو دادی که مربوط به سالم بودن تخمک باشه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به نظرت که توی این زمینه استاد شدی مشکل از تخمک باشه درمان میشه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وچه طور شد که دیگه طبیعی باردار نشدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببخشید من این قدر سوال تو سرم هست که موقع نوشتن استرس میگیرم یادم میرهههههههههههههههه

معذرت میخوام رویا جون اگه پرحرفی میکنم یا اینکه یاد خاطرات بد میندازم منو ببخش چون این سوال ها ئی که

کردم خیلی برام مهم هستن
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم رویا جون فدات بشم عزیزم ...............رویا جون میشه بپرسم که شما اون چندتا سقط رو تو چه ماه هائی از دست میدادی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دکتری بهت گفته بود شاید مشکل از تخمکت باشه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وهیچ آزمایشی رو دادی که مربوط به سالم بودن تخمک باشه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به نظرت که توی این زمینه استاد شدی مشکل از تخمک باشه درمان میشه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وچه طور شد که دیگه طبیعی باردار نشدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببخشید من این قدر سوال تو سرم هست که موقع نوشتن استرس میگیرم یادم میرهههههههههههههههه

معذرت میخوام رویا جون اگه پرحرفی میکنم یا اینکه یاد خاطرات بد میندازم منو ببخش چون این سوال ها ئی که

کردم خیلی برام مهم هستن
خواهش میکنم عزیزم هر سوالی دار ی بپرس خوشحال میشم بتونم کمکی کنم .
سقط های من همه در ماه اول یعنی حدود یک هفته تا 15 روز بعد از اینکه ازمایشم مثبت میشه اتفاق میافته و همیشه فقط ساک جنینی دیده میشه و جنین تشکیل نشده.این هم یکی از احتمالاتیه که وقتی تمام ازمایشها نرماله و هیج مشکلی وجود نداره میگن ممکنه تخمک کیفیت نداره دکتر معینی بهم گفت اینو گفت و گفت که متفورمین بخورم اون میگفت متفورمین روی کیفیت تخمک معجزه میکنه (دقیقا همین جمله رو بکار برد)ولی ازمایشی نداریم که نشون بده تخمک کیفیت داره یا نه.یا لااقل من نمیدونم.....
عزیزم نمیدونم چرا دیگه باردار نمیشم عکس رنگیم سالمه و لوله هام بازه فکر میکنم به خاطر شوهرم باشه تعداد اسپرمش خوبه اما نرمالش کمه و حرکتش هم خوب نیست در کل خیلی ضعیف شده.ولی پاکروش عکس رنگیم رو دید گفت لوله هات التهاب داره با اینکه توی توضیحش نوشته بود همه چیز نرماله...

میدونی ترانه جان الان با خوندن پستهای مربوط به هپارین فکر میکنم مشکلم همینه و باید از اول بارداریم هپارین تزریق کنم اگه دکترها از اول مشکل رو بفهمند مجبور نیستیم اینهمه زجر بکشیم اینجا اکثر کسانی که سقط داشتن بعد از دومین سقطشون هپارین میزنن و اکثرا نتیجه گرفتن اما من بعد از شش تا سقط تازه بهم گفتن اینبار باید هپارین تزریق کنم که اگه اینبار حامله نباشم نه دیگه میتونم میکرو کنم نه دیگه طبیعی باردار میشم ...
ترانه جون من این آزها رو دادم.
همون هایی که رویا جون گفت کاملا درسته.
من که پروتئین سی خونم بالا بود.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
رویا جون منم همون یکی دو هفته می تونم بارداری رو ادامه بدم اونم با خونریزی و لک بینی.
بار اول که تا ساک جلو رفت . بار دوم حتی ساک هم تشکیل نشد.
واسه همین میگم شاید مشکل ژنتیک باشه.
سلام ترانه جون. آزمایشهام رو برات میذارم
lopus

urea
creatinine
uric asid

CRP
RF
VDRL
ANA
ANTI-DS-DNA

TOXO
PHospholipid

Thyroglobuline

TPO
HBS AG
HBS AB
HCV
HIV
TSH
FT3
FT4
D3 Calciferol

CD3
CD4
CD5
CD8
CD16
CD19
CD5&CD19
CD56
CD16&CD56
CD4/CD8
ASA
CMV
Listera
Mycoplasma
Anti cardiolipin

Homocysteine
باقیش رو هم که خودت انجام دادی
سلام ... ترانه جون این چند تا ازامایش هم هست که برای من نشون داد به هپارین نیاز دارم ............ فقط نیکی جون تو اینا رو دادییییی ؟؟؟؟ مشکلی نداشتن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟MTHRF Mutations ................. C677T&A1298C........................................................................................factor II prothrombin mutation........G20210A........................................factor v leiden mutation G1691A.....................PAI-1 4G/5G poiymorphism
وای مرسی نیکی جون عزیز خدا خیرت بده حالا دعا کن دکتر اینا رو واسم بنویسه تو دفتر بیمه

مژگان جون ممنون خانمی دستت درد نکنه .....................ممنون مهسا جون از جوابت

وای من یه ترسی وجودمو فرا گرفته ................آرامش مو از دست دادم ...............چکار کنم
سلاممممممممم ... نیکی جون من در تعجبم چرا اینا رو بهت ندادن اخههههههههههههههههههههه ... حتما اینارو باید بدی ...........منم تمام ازهای انعقادیم خوب بود ولی اینا نشون دادن جهش ژنی دارم ............... چقد گیجن اخههههههههههههه !!!!!!!!!!!!!!!!!!! البته میدونی که اینا هم مشکل داشته باشن هپارین میدن !!!!!!!!مهسا جون برای من اورژانسی 3 روزه اماده کردن !!!!!!!! مهسا جون و ترانه جون منم قبل از اینکه جواب ازهام بیاد واقعاااااااا نگران بودم و همش استرس داشتم ... مخصوصا برای از کاریوتایب که زنگ زده بودن شوهرم دوباره بره خون بده من مردم و زنده شدمممممم
رویـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا جون شما اون ازمایشاتی رو که من نوشتم انجام دادی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ مشکلی نداشتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پاکروش برات داد یا ابن سینا ؟؟؟