|
مشاهده متن کامل بحث +
1158890 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
سلام ... مهسا جون من قبل عید وقتی در حال سقط بودم رفتم ابن سینا بهم گفتن 2 ماه بعد سقطت بیا تا برات پیگیری کنیم .......... من بعد عید قبل از اینکه برم برای پیگیری باردار شدم و اونا سریع برام هپارین رو شروع کردن و یه سری از رو که نتیجش تو بارداری تغییر پیدا نمیکرد رو اورژانسی برام اماده کردن و گفتن هپارین ها رو ادامه بدم ........... هفته دیگه باید برم سونو ایشاالله قطب جنینی دیده شه باید داروها رو ادامه بدم و گرنه قطع دارها ................................... در کل مرکز خوبیه اگه برای برای پیگیری پشیمون نمیشی ...................... اگه سوال دیگه ای داشتی بنویس تونستم کمکت میکنم
سلام مژگان جان ..خیلی خوشحال شدم عزیزم امیدوارم این مدت به خوبی و سرعت طی بشه وبا خبر خوش بیایی ...عزیزم با دارو حامله شدی ؟؟/؟مرکز ابن سینا هم رفتی ؟میشه بیشتر توضیح بدی
سلام الهه جون ... ممنون عزیزم ...............تو پست بالام ه نوشتم که قرار بود برم برای پیگیری که باردار شدم ............مهسا جون من 4 تا سقط بدون تشکیل قلب داشتم .............خودم قبلا عکس رنگی گرفته بودم .....................تو مرکز هم همین هفته پیش یه سری از ژنی دادم که نشون داد جهش ژنی دارم و به هپارین نیاز دارم ............
الهه جون شما ازهای ژنتیک دادین ؟؟ منظورم کاریوتایپ نیستا ایناست pal-1...................venoject 2--------------- این ازمایش رو 5 بار نوشتن و هر بار بالاش یه چند تا ممیز کم و زیاد میشهpcr.interpre.........................................mthfr.c677t .................................................((((((((((pcr.interpre))) factor5leiden................................................... ...............................................mthfr a1.298c prothom.mut.........................dna extraction
mozhgan joon janin ke tashkil mishod va ghalb ham dasht vali khod be khod ghalbesh vaystad ke azmayesh goft xo bode ke khoda nakarde mimond sandrom bod . nazi joon vaze canada ham mese urope va asan mese iran az in khabara nist ke kamel azmayesh konan be man ham goft boro try kon dobare ta beshe.
سلام مژگان جان ..من هیچ کدوم از این ازمایش ها رو ندادم ..راستی این ازمایش قبل از بارداری دادی یا قبلش؟//؟؟ من دوباره رفتم پیش دکترم باز گفت باید دارو استفاده کنی تا حامله بشی از دوباره هپارین استفاده کنی ....مشکل من اینه که هنوز دو روز از جواب ازمایش نگذشته که لکه بینی شروع میشه وتا بیام تهران سقط میشه ..هنوز حیرون موندم....به نظر شما بیام تهران ارزش داره ؟؟؟
سلام ..........الهه جون به نظرم حتما ارزش داره بیای گلم ................. این ازمایش رو من وقتی فهمیدم باردارم سریع برام دادن ولی باید قبلش این ازها داده شه تا راحت تر بتونن تصمیم بگیرن .............. برای من هپارین رو شروع کردن و بعد که جواب ازها اومد گفتن ادامه بده .................................................... بعد دو روز که لک میبینی چی میشه ؟ میری سونو چیزی دیده میشه ؟ همه 6 بار همین جوری بوده ؟؟
ببین اول و اخرش ابن سینا هم بهت هپارین میدن ولی نمیدونم والا ادم میمونه خداییش وقتی خدا نخواد نمیشه کاری کرد ..... شاید وقتش نرسیده برامون نمیدونم والا ...........ولی من معتقدم باید تلاشمون رو بکنیم و فقط نشینیم بگیم اره خدا نمیخواد و از این حرفا حتما خداوند یه وسیله ای برامون قرار داده ........
منم دقیقا مثل شما میشم. همون روزی که می فهمم حامله ام (یعنی موعد پری) لکه بینی و خونریزیم شروع میشه و الکلی دو هفته می مونه و آخرشم تمام. بار اول با وجود خونریزی بتام بالا می رفت و سونو ساک رو هم نشون داد ولی دیگه بتا پایین اومد و تمام. بار دوم هم که اصلا فکر نمی کردم حامله باشم. روز 26 ب.ب.چ ام منفی بود و دو روز دیگه پری شدم ولی دیدم حالت تهوع و سرگیجه دارم بعد تموم شدن خونریزی. ب.ب.چ و آزم + شد. با بتای 220 ولی دیگه بالا نرفت و سونو هم چیزی نشون نداد.
من مشکلی با هپارین ندارم و تمام نگرانیم از اینکه چرا فوری خونریزی می کنم.
سلام ترانه جون ......... فعلا نمیدونم اون تو چه خبره .......... ظاهری که مشکل خاصی ندارم الحمدالله ......................... 1 شنبه ایشاالله میرم سونو ................................. راستی تو ازهام معلوم شده جهش ژنی دارم و باعت سقطام میشده ............. pai-1 4g/5g این ازم مشکل داشت .................... خدا رو شاکرم که دلیلش معلوم شد یعنی امیدوارم که با همین داروها هم حل شه .......................... تو این از رو دادی ؟؟ راستی تو توی ازمایشاتت معلوم شد به هپارین نیاز داری ؟؟؟