2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام ... ساحل جون من 4 تا سقط بدون تشکیل قلب دارم ..... باز باردار شدم 2 هفته هستش هپارین میزنم و بازم سونو و ساک خالی هستش و احتمالا بازم سقط ... با اینکه معلوم شده به هپارین نیاز دارم ولی بازم این طوری شد ... تیتر بتا دادم ولی احتمال زیاد 2 هفته دیگه باید دارو رو استفاده کنم تا ببینم چی میشه
ترانه جان مرسی عزیزم حالم خوبه ممنون که به فکر منی میام پستهاتون رو میخونم همش دنبال اینم که بفهمم که علت سقطهای من چیه شاید یکی بیاد و یه چیز جدید بگه
مژگان جان خدا نکنه که ساک خالی باشه انشاالله این دفعه خدا کمکت کنه و نی نیت بیاد تو بغلت و حالشو ببری
زهرا جان شما کجائی حالت خوبه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها

مزگان جون شما تاحالا قرصهای ویتامین مصرف کردی؟؟؟ شوهرت چی؟؟؟ من دیدم اکثر کسایی که مثل شما حاملگی پوچ دارن از کمبود ویتامین وضعیف بودن نطفه هست که اینطوری میشن .بنظرمن هم خودت وهم شوهرت یه مدت قرصهای ویتامین مثل روی وآهن و ویتامین ای واسید فولیک مصرف کنید وسعی کن از خشکبار ومیوه ها زیاد استفاده کنید وهمینطور شیر باعسل هم خودت بخور هم به شوهرت بده. هرروز این کارها رو بکن به مدت چند ماه .آهان خربزه یادم رفت .اونم خیلی خوبه برای نطفه وهمینطور مغز بادوم .و دارچین دم کرده که موقع خوردن باعسل شیرینش کن وبعد بخور وهمینطور شوهر ت بخوره . اگه به این توصیه ها عمل کردید وبازم دچار این مشکل شدی اونوقت من تسلیمم . البته ایشالا که این نینی برات بمونه واحتیاجی دیگه به این کارها نباشه ولی اگه خدای نکرده نموند .برای دفعه بعد که خواستی حامله بشی اول چند ماه این کارها روبکن بعد اقدام کن ومطمئن باش یه نطفه سالم وخوب خواهی داشت . اگه سوالی داشتی حتما بپرس .امیدوارم کمک کرده باشم
کسی هست چند بار سقط داشته باشه و بخواد اقدام کنه ولیدیگه حامله نشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من دوبار سقط داشتم یعنی کورتاژ کردم ولی الان دو ماه دارم اقدام می کنم دیگه حامله نمی شدم چون من سری های قبل فقط با یه دفعه نزدیکی و جلوگیری حامله می شدم الان دوماهه ولی حامله نشدم چیکار کنم
من 6 ماهی می شه پری هام نامنظم شده
پیش کی برم کجا برم یه دکتر عالی تو این کلینیک های ناباروری بهم معرفی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟

آیا امکان داره بعد این دوبار سقزط چون پریودم هم نامنظم شه دیگه خدایی نکرده باردار نشم

تو رو خدا راهنمای کنید
سلاممممممم ... ممنون ساحل جون و نانا جونمممممممممم .............غزاله جون 2 ماه چیزی نیست که گلم و اروم باش ایشاالله نتیجه میگیری .......... میتونی روز 13 پری بری سونوی فولیکول اگه اندازش خوب نباشه تو پریودی دارو میدن تا اندازش میزون شه
سلام مژگان جون خوبی؟

خیلی خیلییییییی خوشحال شدم وقتی خوندم بتات عالی رفته بالا ایشاا... همه چیز همین طوری خوب پیش بره

راستی من اصلا نمی تونم با این مرکز این سینا تماس بگیرم یه یک ساعتی هست که هی زنگ می زنم همش بوق اشغال می زنه شمارش همین دیگه 22644701 یا شماره دیگه ای هم داره

راستی من دیروز دکتر بودم بهم گفت چون یکی از لوله هات بسته است یه چند هفته ای و از دست میدی منظورش و نفهمیدم می خواستم ببینم میشه با یه لوله سالم بچه زودتر به دنیا بیاد؟
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!