2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام مژگان جون خوبی خانمی من از تو آزمایش هایی که دادم هنوز هیچی مشخص نشده

دکتر همین جوری گفت که هپارین مصرف کن ............بازم خدا روشکر که مشکلی نداری از دکتر پرسیدی که میتونی

اینو بادارو نگه داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خدا کمکت کنه به حق حضرت فاطمه وان شا الله این دفعه پیروز وسر بلند بشی

نه این آزمایش رو ندادم ژنتیک ..تیروئید ..خود ایمنی ..پاپ اسمیر ..پروکلاتین ..اینها رو دادم

این آزمایشی که نوشتی هنوز ازم نگرفتن
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره مژگان جون من تا به حال هپارین نزده بودم تو بارداریم به جز آخری ...............که اونم چند روز بعد از زدن لکه بینی

شروع شد تا سقط شد ............اره جنین دیده بودن تو سونو ....................یکم اسفند دکتر افلاطونیان سونو کرد گفت سالمه مشکلی نداره هپارین ادامه بده

20روز دیگه برو سونو برای تشکیل قلب جنین که من سیزده اسفند خونریزی شدید کردم تا رسیدم بیمارستان خودش

اومد
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود
سلاااااااااااااااااااااااام بچه ها جون .خوبید؟؟؟؟؟؟ من خیلی وقته به این تاپیک سر نزدم منو که یادتون نرفته؟؟؟

آرتین جونم سلام چه عجب تو رو دیدیم ؟؟؟؟؟؟؟؟ خوبی؟؟ من کاملا تورو یادمه نمیدونم توهم منو یادته؟؟؟؟؟؟؟ من تو کلوپ فرشته ها باهات آشنا شدم فکرکنم. یادته؟ من 2بار سقط تو 2ماه و3ماه داشتم .
از خودت بگو الان درچه حالی هستی؟؟؟؟؟ دیگه به گذشته ها و3تا فرشته ت فکرنکن . منم کم کم فراموش کردم .البته نه به معنای فراموشی کامل .ولی سعی میکنم کمتر غصشو بخورم .

سوما جون ایشالا نینیت دنیا اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یادمه 27 هفته بودی که پست گذاشتی. مبارکه .مارو ازحالت باخبر کن

بچه ها کسی از رویا خبر نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هرکی خبر داره ماروهم باخبر کنه .

میترا جون نینیت بدنیا اومده دیگه اینجاها نمیای!!!!!!!!! بی معرفت شدیا !!!!! مواظب خودت ونینی نازت باش
سلام ... ترانه جون الهی به حق خانوم فاطمه زهرا دفعه دیگه بارداری راحت و سالمی داشته باشی ...........واقعا این روزا سخته ........................ سلام ساحل جون ... خوبی ؟ از خودت بگو ؟ پیگیری کردی ؟ دلیلش معلوم شده ؟ کی اقدام میکنی ؟
Salam jojo, ajibe ke to' ham mesle man janinet moshkele jenetic dashte vali hich azmayeshi barat nadadam inja to' Italia faghat dafe sevom asprin behem dada ke INAM faide nadasht labod inbar heparin vali asprino heparina faghat khono raghigh mikonan ke behtar be' janin berese nemidonam divane shodam inghad fek kardam
سلام نازی جون ..........من بالاتر نوشتم یکی از ژن هام جهش داره ..........منم در تعجبم که چون کاری نمیتونن بکنن هپارین میدن یا داروش همینه !!!!!!!!!!!! البته کاریوتایپمون شکر خدا سالم بود ...........یه بار کورتاژ کردم و جنین رو دادن پاتولوژی و جوابش این بود که سقط ناقص بوده ...
خوش به حالتون شما دست کم میدونید مشکلتون چیه من که این دکتر‌ها میگن همه چیزت نرمال هست،! من یک زایمان زودرس داشتم و الان هم هفته شش هستم و باز لک بینی‌ و درد دارم، فکر می‌کنم این هم نمی‌مونه.. ولی‌ برام دعا کنید..
سمیرا جون من هفته بیست و سه‌ بارداری بچه‌ام رو از دست دادم یک سال طول کشید تا به حالت نرمال برگشتم،.. الان با هم حامله هستم ولی‌ نا امید!.. خودت رو اذیت نکن این مشکل برای خیلی‌‌ها پیش میاد ، توکلت به خدا باشه..
دوباره سلام بچه ها

سمیرا جان غصه نخور ماهمه همدردیم .خیلی ناراحت شدم که این اتفاق بد رو تجربه کردی .متاسفم .منم توهفته 9 ویک بارهم تو هفته 14 سقط داشتم .یعنی من 2بار این شوک رو گذروندم .خیلی خیلی سخته .میفهممت . ولی سعی کن کمتر غصه بخوری .غصه هیچ مشکلی رو حل نمیکنه ولی راستشو بخوای خودمم بعضی وقتا فقط دوست دارم بشینم گریه کنم .بنظرم گریه یه جور مرهمه .وموقت آدمو آروم میکنه .ببخشید منفی حرف میزنم آخه امروز خودمم تو مود گریه ام . فکر کنم دلداری ندم بهتر باشه .!!!!!!!!!!
الی جان سلام . سعی کن مثبت فکر کنی .الان اصلا خوب نیست فکر سقط باشی . سعی کن به اینکه چجوری باشکم گنده باید کاراتو انجام بدی فکر کنی وبه روزها وهفته های خوب آینده فکر کن . اصلا بنا رو بر این بذار که حتما بچه میمونه وبه فکر سیسمونی واتاق بچه باش .........

راستی یادم رفت بگم که یکی از دوستام از اول حاملگیش لک بینی ودل درد داشت واین وضعیت تا ماه 6 هم ادامه پیدا کرد ......................... الان بچش 2 ماهشه ..........سالم سالم .یکی از فامیلای دورمون هم همینطور بود واونم بچش موند وبدنیا اومد وسقط هم نشد .

فقط خواستم بدونی که هرکی لک بینی ودرد داشت به معنی این نیست که سقط میکنه و اینها همه باهمین وضعیت حاملگیشون پیش رفت ومشکلی هم پیش نیومد والانم بچه دارن . پس امیدوااااااااااااااااااااااااااااااااار باش .
مزگان جان سلام .فکرکنم متوجه زمان سقطهای من شدی .تو پستهای بالا نوشتم . آره پیگیری که خیلی کردم کلی آزمایشهای مختلف دادیم حدود 1میلیون پول آزمایش دادم ولی چیزی مشخص نشد همه سالم بود .فقط تنها احتمال باقی مونده آندومتریوز بود . آخه من آندومتریوز دارم .یه بیماری که باعلت ناشناخته بافت رحم در قسمتهای دیگه داخل لگن رشد میکنه که میتونه باعث ناباروری یا سقط بشه .البته خیلی ها با آندومتریوز باردار شدن وبچه هاشونم مونده .ولی شانس من اینطوری بوده . من تاقبل از سقطهام حتی نمیدونستم که آندومتریوز دارم !!!!!!!! بهرحال اینم از مشخصات کامل بنده .

الان 1سالی هست اقدام میکنم البته بطور نامنظم .ولی هیچ خبری نیست!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمیدونم دیگه حامله هم نمیشم انگار.......... .البته شوهرمم پارسال واریکوسل گرفت وزود تشخیص دادیم وچند ماه پیش عمل کرد ولی فعلا که با همه اینها حامله نمیشم .بدبختی که یکی دوتا نیست آخه !!!!!! خدایا حرفمو پس گرفتم .ناشکری نمیکنم .از من بدترها هم خیلی هستن. شکر . همین که 2بار تونستم طبیعی حامله بشم جای شکر داره .

مزگان جان شما بگو از خودت . من خیلی پرحرفی کردم