2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

Seghte sevomam bod azmayeshe ofonio eneghad khon dadam ke normal bod Ba in hal bara in sevomi asprin ham khordam vali mesle 2 taye ghabli nazdike 3 mah ghalbesh vaysad javabe patologie dovomi goft bache moshkele koromozom dashte bara hamin az ma az gereftan valu neveshte normal dige khaste shodam inhame adam to' donya rahat bachedar mishan Chera man inghad azab bayad bekesham
مرسی مژگان جون که جوابم و دادی

عزیزم من هنوز خونریزی سقطم و دارم به نظرت بزارم دو ماه بگذره بعد وقت بگیرم؟

بعدشم این آزمایشات و همونجا انجام می دید؟
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
مامانی یه فرشته جون بله گلم بهتره 2 تا پری که شدی وقت بگیری چون اگه زودتر بری کار خاصی نمیکنن ولی اگه بعد 2 تا پری بری میتونی اون روزی که داری وقت میگیری بگی ویزیت اول سقط مکرر رو میخوام که ایشاالله بری برات همون روز ازها رو میدن فقط مثلا از هورمونیت میمونه برای روز 3 پری یا اگه عکس رنگی لازم باشه میمونه برای بعد پریت .......... ببین یه سری ازها هست مثل کاریوتایپ و ژنتیک که هم بلافاصله بعد بارداری و هم توی بارداری انجامش میدن چون ژن هستش و با تغییر شرایط بدن تغییری نمیکنه ولی یه سری ازها هست که باید یه زمانی از سقط بگذره تا بدن به حالت عادی برگرده و نتیجه مورد اطمینان باشه
من بعد از اینکه چهارمین سقطم در حال انجام بود رفتم اونجا قرار بود بعد عید برم برای پیگیری که باردار شدم و رفتم بهم هپارین دادن و یه سری ازهایی که میشد تو بارداری گرفت رو گرفتن ولی چون بتام خیلی پایینه امیدی به ادامه بارداری نیست ... سقطام بدون تشکیل قلب بودن ........اینم که امروز تو سونو ساک هم دیده نشد هفته 4 هستم ......... باید صبر کنم تا هفته بعد برم باز تیتر بتا و سونو انجام بدم ............ یه سری ازمایش که نشون میده به هپارین نیاز دارم یا نه رو اورژانسی 5 شنبه اماده میکنن
شما کار خیلی خوبی میکنی منم اگه بعد 2 تا سقط رفته بودم شاید شرایطم بهتر از این بود ..........چند روز پیش تو مرکز یه خانومی بود 2 تا سقط داشت و الان 5 ماهه باردار بود میگفت تو ازمایشاتم نشون داده به هپارین نیاز دارم ...
پس یعنی الان منتظری که سقط بشه

عین من

من بیچاره که همش خونریزی دارم و الان دو روزه که تبدیل شده به لک بینی حالا امروزم رفتم دوباره تیتر بتا دادم که ببینم اومده پایین یا نه

تازه دو تا کیست هم تو تخمدان سمت چپم پیدا شده که نسبتا بزرگه تو سونو هم چیزی دیده نشده بتای منم خوب نمی رفت بالا حالا هم داره هی می یاد پایین

خدا خدا می کنم خودش سقط بشه چون بهم گفته اگه بتات بره بالا باید لاپراسکوپی کنی شاید بارداریت خارج از رحم هستش
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
البته خدا کنه که مال تو مثل من نباشه و با زدن هپارین نی نی نازت برات بمونه من که این دومین سقطم هست دارم دیونه می شم چه برسه به شما که 4 تا سقط داشتی

ایشاا... هر چی خدا می خواد و به صلاحت هست و دوست داری بشه