2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلامممممم ....... اها نمیدونستم ........ اره معینی رو دیدم اونجا کار میکنه ................ من این چند باری که رفتم وقتم برای صبح بود ......... دکترا 9 صبح شروع به کار میکنن و یه دفعه من اولین نفر بودم و سریع کارم راه افتاد .......... این چند باری که رفتم خداییش خیلی سریع نوبتم میشد و خوب بود ........... با ذکر مثال هههههههه مثلا یه روز ما 8 صبح رفتیم ساعت 12 کارمون تموم شد ....... البته من کارم زود تموم شد ولی اونجا ازشون خواستیم یه وقت برای شوهرم هم بدن و برای همین یکم طول کشید ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ... نانا جون بدون وقت فکر نکنم عزیزم ....... معینی تا اون جایی که من میدونم زنای باردار رو میبینه البته دقیق نمیدونم ........... ادرس جدیدشم تا اون جایی که میدونم خ شریعتی سر یخچال فکر کنم .............
سلام. ترانه جون من امروز از ابن سینا برا 7اردیبهشت وقت گرفتم. بهمم گفتن که معینی اونجا مطب نداره. ولی اگه برم ایشالله جواب آزها مو تا 1خردادکه نانا جون برام وقت گرفته اگه حاضر بشه ببرم نشون اونم بده. ایشالله
نیکی جون من که زنگ زدم بهم نوبت نداد گفت سه ماه بعد از سقط زنگ بزن به نظرت بعد از سه ماه زنگ بزنم برای کی نوبت میده

شما چی گفتی بهت نوبت داد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود
سلام بچه ها

منم دو تا سقط داشتم و تصمیم گرفتم برم ابن سینا

پس اگه این طوری دو ماه از سقطم بگذره بعد وقت بگیرم!

سقط اولم هم همین طوری بود دکتر گفت دوماه بعد از سقطت بیا تا آزمایشان مربوط به سقط و برات بنویسم
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
بچه ها من خیلی داغونم اصلا حوصله ندارم تازه هنوز خونریزی هم دارم و تنها با آز بتا که انجام می دم می فهمم داره سقط میشه یا نه بتام داره هی می یاد پایین تا امروز 18 بار آز دادم

دکترم هم صفارزاده است که هیچی حالیش نیست
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
من 40روز از سقطم گذشته که زنگ زدم نوبت نداد عزیزم

خانما کسی آزمایشات مربوط به سقط رو میدونه چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا بنویسین خدا خیرتون بده
آزمایشات هورمونی شامل :
1-FSH , LH , پرولاکتین ، تستسترون و استرادیول انسولین ناشتا و هورمون های تیروئید
دوم آزمایشات عفونی شامل
CMV-G, CMV-M , RUBELLA- G RUBEELA-M , TOXO -G , TOXO-M , HSV1&2-G HSV-1&2 -M لیستریا انتی بادی آزمایش تب مالت ، parvovirus B19 ، بررسی وجود عفونت کلامیدیا تراکومایتیس ، مایکوپلاسما و تریکوموناس واژینالیس

سوم آزمایشات مربوط به اختلالات سیستم ایمنی بدن شامل :
آنتی بادی ضد گروه خونی و ضد Rh ، آنتی فسفو انتی بادی ، انتی کاردیولیپین ، لوپوس آنتی کواگولانت ، شمارش CD4 , CD8 و NK cells
چهارم آژمایشات مربوط به سیستم انعقادی شامل :
پروتئین C و S ، آنتی ترومبین III ،هموسیستئین ، فاکتور V Leiden ، بررسی موتاسیون در ژن آنزیم MTHFR
پنجم تصویر برداری از رحم و ضمائم جهت بررسی اشکال غیرطبیعی رحم گردن رحم و فیبروم
ششم بررسی فاکتور های خطر در ارتباط با شغل شامل
مواد شیمیائی ، آلودگی هوا و.......
و سرانجام آزمایشات کاریوتایپ برای بررسی وجود کروموزوم غیرطبیعی

البته به جز اینها اگه چیزدیگه ای می دونید برام بنویسین
بچه ها من وقتی ابن سینا زنگ بزنم بگم مثلا با کدوم دکتر بهم وقت بدن ؟

آخه تو یه تاپیک گفتن ابن سینا تیمی هستن یعنی پیش دکتر خاصی نمی ری؟ میشه یکم در مورد اونجا توضیح بدید

خواهش می کنم
سلام عزیزم ... درسته اونجا تیمی هستن ..........فقط شما باید بگی مشکلت چیه مثلا نازایی یا سقط یا اینکه اگه بارداری که برات وقت همون موضوع رو میزارن ............................... بعد برات پرونده ای که تشکیل میدن سریای بعد هر وقت بری هر دکتری که باشه مدارکتو میبینه و یه سری اطلاعاتتم وارد سیستم خودشو میشه و لازم نیست هر دفعه برای هر دکتر شرح حالتو بگی ... سوال دیگه ای داشتی در خدمتم
ترانه جون این ازمایشات رو ابن سینا برام جدبید داده که جوابش 5 شنبه اماده میشه pal-1...................venoject 2--------------- این ازمایش رو 5 بار نوشتن و هر بار بالاش یه چند تا ممیز کم و زیاد میشهpcr.interpre.........................................mthfr.c677t .................................................((((((((((pcr.interpre))) factor5leiden................................................... ...............................................mthfr a1.298c prothom.mut.........................dna extraction ...............................کاریوتایپ هم دادم +فسفولیپید و کاردیولیپین و پروتئین سی و اس و از هورمونی