2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158884 بازدید | 14067 پست
نانا جون فعلا کهع شمارت نیومده. خیلی خیلی ممنون. من خودم هم الان قبل اینکه پیغامت رو ببینم زنگ زدم ولی برا 22 خرداد وقت داد. اسم و شماره خودمو برات میفرستم. بازم خیلی ممنون. تصمیم دارم 2هفته دیگه برم اول پیش دبیر اشرافی ببینم نظرش چیه بع هم یه سری به ابن سینا و این دکتره بزنم. دیگه میخوام از چندتا دکتر نظر بگیرم ببینم خدا چی میخواد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

salam dostan man bad az kortaj gharar bod beram dr raftam va goft to patolozhi neshon dade ke ke janin faghat yek x bode va age khoda nakarde mimond sandrom dasht , va goft hich azmayeshi lazem nist bedi ba in ke in seghte dovomame ,albatae avali to iran bod vovomi inja to canada goft har vaght ham bekhai mitoni eghdam koni vase bardari
سلام جوجو,من هم خارج إز ایران هستم ٣ بار سقط
داشتم اینجا اولیو ازمایش نکردن دومی مشکل
داشت برا من 3x بود یکی اضافة بود هر٣ بار نزد
یک ٣ ماة بودم حالا ازمایشjenetic هم من هم إز
شوهرم کرفتن ٣ ماة منتظر جوابم ولی بهم کفتن جواب
هر مشکلیو نشان بدة کاری نمیشة کرد باید انقد حاملة
شی تا یکی بمونة ولی این انتظار ادمو دیوانه میکنه
فکر میکردم کانادا بهتر إز أروبا باشه جواب درستی
به تو بدن تو ایران اینهمه بررسی میکنن اینجا میکن
نیازی نیست برو حامله شدی بیا نمیدونم منکه دارم
اینجا إز بلاتکلیفی و تنهایی دیوانه میشم
سلام دوستان تا حالا کسی این آز رو داده؟
wbc cross match
برای تشخیص آنتی ژنهای زن و شوهره و اینکه با هم متفاوت نباشن . دکترم بهم این آزو داده و گفته ممکنه دلیل سقطهات این باشه . اخر هفته باید بریم این آزو بدیم.اولین باریه که شنیدم.
هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
وای نا نا جون چه خوب پس منو نیکی جون اول خرداد همدیگرو ملاقات میکنیم نیکی جون نظرت چیه دوست داری

ناناجون دستت درد نکنه عزیزم خیلی لطف کردی خدا خیرت بده ان شا الله حاجت روا بشی
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود
سلام ... سیما جون من این از رو ندادم ............................................. ترانه جونم شما الان 1 ماه از سقطتت گذشته ؟؟ کاشکی زمانی میرفتی ابن سینا که 2 تا پری از سقطتت میشد چون زودتر ازمایشات رو برات انجام نمیدن ............ البته به نظر من اصلا فرقی نمیکنه دوست داشتی یکم تاریخ رو جابه جا کن البته اونا به خاطر نتیجه ازمایشات خودمون میگم 2 ماه بگذره بهتره !!!!!!!!
نه مژگان ترانه ابن سینا وقت نگرفته. نانا جون برا من و اون پیش دکتر محسن معینی وقت گرفته همونیکه توی ابن سیناست. اگه خدا بخواد برم داردیبهشت آز ها رو بدم بعدشم ببرم پیش اون. چون معینی توی ابن سینا مطب نداره ولی اونجا کار میکنه.

ترانه جون ایشالله اگه خدا بخواد همدیگه رو میبینیم