2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
سلامم ............ندا جون متاسفم ........... منم 4 تا سقط داشتم بدون تشکیل قلب .................. شما تو چه ماهی بوده و اینکه چه داروهایی تو بارداری استفاده کردی ؟؟ هپارین ؟؟؟ .................................من 1 ماهه از سقط اخرم میگذره و قراره برای پیگیری های بیشتر برم ابن سینا به امید خدا
سلام تو رو خدا یکی به من کمک کنه من هم زود ازدواج کردم و هم زود حامله شدم از همون اول بارداری کمر درد و شکم درد داشتم و لکه های قهوه ایی رنگی داشتم که یه روز بعد اینکه غذا رو اماده کردم و بعد استراحتم متاسفانه خون ریزی داشتم و بعد اینکه سونو کردم گفت بچه افتاده و یه تیکه مونده که باید دفع شه اما بعد معاینه گفت احتمالا همه اش دفع کردی به خدا خسته شدم مگه یه زنی که فقط 40 روز باردار باشه چقدر باید تیکه ازش بیاد یکی به من کمک کنه خواهش می کنم همچنان خونریزی دارم الان چهار روزه یکم درد خفیف هم دارم همه میگن باید اون تیکه بیاد خب مگه چقدره ؟ دو تیکه کوچیک ازم دفع شد بقیه همه اش تیکه های خیلی ریز ریز و خون

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام ستاره جون .......... متاسفم ................ نگران نباش خانومی یه چند روز صبر کن بعد دوباره برو سونو برای اینکه مطمئن بشی چیزی نمونده ............................. منم که ماه پیش سقط داشتم حدود 5 تا تیکه بزرگ ازم دفع شد ولی رفتم سونو گفت بازم بقایا مونده که بعدش 2 تا تیکه کوچیک دفع شد و رفتم سونو رحمم پاک شده بود ..................
سلام تو رو خدا یکی به من کمک کنه من هم زود ازدواج کردم و هم زود حامله شدم از همون اول بارداری کمر درد و شکم درد داشتم و لکه های قهوه ایی رنگی داشتم که یه روز بعد اینکه غذا رو اماده کردم و بعد استراحتم متاسفانه خون ریزی داشتم و بعد اینکه سونو کردم گفت بچه افتاده و یه تیکه مونده که باید دفع شه اما بعد معاینه گفت احتمالا همه اش دفع کردی به خدا خسته شدم مگه یه زنی که فقط 40 روز باردار باشه چقدر باید تیکه ازش بیاد یکی به من کمک کنه خواهش می کنم همچنان خونریزی دارم الان چهار روزه یکم درد خفیف هم دارم همه میگن باید اون تیکه بیاد خب مگه چقدره ؟ دو تیکه کوچیک ازم دفع شد بقیه همه اش تیکه های خیلی ریز ریز و خون
سلام مژگان جون ..........حاملگی اولم 5 ماهه بودم که قلب جنین از کارافتاد در دومی 2 ماهگی افتادم رو خونریزی و در سه تای آخری در 6و 7 هفتگی قلب تشکیل نشد و با دارو انداختمشان در حاملگی اخر هپارین و اسپرین و پریدنوزال هم استفاده کردم ولی جواب نداد ......آخری را 21 بهمن 89 انداختم............... ستاره جون بیشتر از 2 تیکه می باشد حتما سونوگرافی کن و پیش دکتر هم برو و اگر خواست کورتاژ ت کنه پیشنهاد بده یک دوره شیاف misoprosotol بهت بده تا بقیه را دفع کنی
من یه بچه ده ماهه دارم.دیروز فهمیدم که دوباره حامله شدم.خودمم هنوز باورم نمیشه.شوهرم خیلی اصرار میکنه که برو سقطش کن ولی من تا حدی این موضوعو برای خودم حل کردم و دوست ندارم دستم به گناه آلوده بشه.واقعا موندم چکار کنم!!!
یک دوست عزیز نمیدونم چی بگم .خودت شرایط زندگیتو بیشتر می فهمی...بعدم اینجا کسی دل خوش ازسقط نداره پس منتظر جواب نباش
منم دلواپس رویام کسی ازش خبر نداره؟
ندا عزیزم درکت می کنم
نیکی جونم من رفتم ابن سینا و مشکلمو غلظت خون تشخیص دادن
تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد
سلام زهرا جون خدا را شکر می کنم که به آرزویت رسیدی و خداوند فرزندی سالم و زیبا به شما عطا نمود و امیدوارم خوش و خرم باشی ....... در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود یاد ما باش که محتاج دعاییم هنوز ...............
salam dostam ,ta hala to in sit kasi mese man bode man ta hala 2 ta kortaj dashtam.

har 2 mored eyn ham bod aval bache tashkil mishe va ghalb dare vali hafte 9 hormonam khodbekhod miad pain va janin ghalbesh vaymiste badesh ham asan khodesh nemiofte va majboram beram kortaj konam va asan be khonrizi khodam nemioftam.
age kasi dar in mored chizi midone ya az kasi shenide mano rahnamayim kone lotfan chon khili negaranam.
pishapish azaton tashakor mikonam
سلام جوجو جان ...... اول از همه متاسفم برای سقطات ...........ایشاالله اخرین تجربه تلخت باشه عزیزم ................ من 4 تا سقط داشتم بدون تشکیل قلب و 1 بارش رو کورتاژ کردم و یه بارش رو با دارو سقط کردم و 2 بار هم خودش افتاد .......................... ببین عزیزم حتما پیگیری کن میدونی دکترا بعد 3 تا سقط ازمایشات لازم رو میدن ولی تو اگه تهرانی حتما برو ابن سینا تا برات کاملا پیگیری کنن خانومی ................. من بعد سقط سوم یه سری ازمایشات دادم ولی درمان خاصی برام انجام نشد و باز هم سقط ...... الان ابن سینا میرم و قراره بعد عید ایشاالله برم برای تکمیل ازمایشات .................................... اصولا دلیل سقط برای ماها میتونه یا مشکل انعقادی باشه یا ایمنی که هر دوش دارویی به اسم هپارین هستش ........ ببین وقتی خونرسانی به جنین خوب نشه رشدش متوقف میشه یعنی خون تو ی جفت لخته میشه .............. امیدوارم پیگیری کنی و به نتیجه خوب برسی خانومی