2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
از خدا میخوام دل همتونو زود زود شاد کنه که اگه بخواد خودتونم باورتون نمیشه از ته ته دلم واستون میخوام توکل کنین به خدا مطمئن باشین حتما حتما مامان میشین یه چیزی من خودم یه بار حاملگی پوچ داشتم بعدش خیلی تحقیق کردم و رو خودم اجرا کردم به نظرم باید رو تقویت تخمدان تمرکز کنید من خودم حساسیت به گندم داشتم که به مرور خیلی رویه تخمکا اثر میزاره و به لطفه خدا از وقتی گندم وجو رو حذف کردم همون ماه دوباره حامله شدم بعد از 8 ماه انتظار این دفعه همه چیزه نینی بهتر از قبلیا بود شما هم این کارو بکنین مولتی ویتامین بخورین رژیمه غذایی تونو عوض کنین چیزایی که خوبه بخورین حتما جواب میگیرین .

LilySlim Weight loss tickers

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام الهه جون من تو حاملگی اولم از ماهه 7 همش اسهال میشدم و دل درد دکترام دلیلشو نفهمیدن بعدشم زایمان زود رس و نینی هم نموند اما اسهالو دل درد ادامه داشت وعفونت از نوع قارچش دو سال ولم نکرد هر دکتری که رفتم فایده نداشت تا اینکه خودم شک کردم و بله درست بود من حساسیت به گندم داشتم 8 ماه بود اقدام کردم اما باردار نمیشدم اما همون ماهی که گندمو جو رو حذف کردم باردار شدم اما با یه ازمایش خون میشه فهمید که حساسیت به گندم دارین یا نه ولی این حساسیت خیلی رویه بارداری تاثیر دارهبه نظر من یه ازمایش ساده ارزششو داره چون من خیلی بابت این حساسیت زجر کشیدم.

LilySlim Weight loss tickers
سلام زهرا خانوم خوبین؟ کوچولوتون خوبه ایشاله؟
یه سوالی داشتم شما زمان بارداریتون علاوه بر هپارین از آسپرین هم استفاده میکردین؟ ممنون میشم جواب بدین.
آخه دکتر من معتقده فقط هپارین ولی من نگرانم. البته هنوز باردار نیستم.
هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
سلام
سیما جلن من آسپرینم می خوردم ...یعنی آسپرین یه 6 سالی شده بود قسمتی از زندگیم و همیشه می خوردم آخه سالی چند بار حامله می شدم .ههههههههههه
کژگان جونم حتما ..ولی اصلا ازش خبر ندارم .انشا الله با خبرای خوب بیاد .
تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد
سلام من 5 سقط داشتم و عدد 5 بعداز اسمم هم به همین خاطر است رویا جون از لطف و رحمت خدا ناامید نشو لطفا از خودت بگو امیدوارم خبرهای خوبی داشته باشی امیدوارم که همه شما به خواسته هایتان برسید و خدا کمکمان کند
سلام مژگان جان .عزیزم منظورم این بود که اگر تخمک زنی ضعیف بود که نتونه موقع لقاح رشد کنه میشه برای حاملگی های بعدی کاری کرد ؟؟ ...........سحرگاهان میان سجده سبزت اگر بر خاطرات رد شد خیال من ..دعایم کن
نیکی جان هنوز دلیل موجهی برای این سقطهام پیدا نکردم آزمایشهای من و همسرم هم همگی نرماله دکترها می گن اینقدر حامله شو تا یکیش بمونه مسخرس نه؟ این آخرین سقط را که داشتم دیگه تصمیم گرفتم بچه دار نشوم اما به پیشنهاد خواهر خوبم ازم خواست که پیگیر علت باشم حالا ببینم چی میشه آیا می توانم علت واقعی را پیدا کنم یا اینکه خدا برام معجزه می کنه . توکل به خدا