2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام به همه من سقط مکرر نداشتم اما یه حاملگی پوچ با یه زایمان زودرس داشتم الانم حامله ام اما یکی از فامیلامون 4 بار حاملگی پوچ داشت که دلیلشم نفهمیدن اما الان دوتا دختر نازو مامانی داره اینو گفتم که بدونین بعده 4 یا 5 تا حاملگیه پوچم میشه نینی دار شد امیدتونو از دست ندیین ان شاالله همتون مامان میشین.

LilySlim Weight loss tickers
سلام مژگان جان ....ببخش عزیز ...نتونستم جواب بهت بدم....پری بعد از سقطم طولانی اما عادی بود .فکر کنم شما عفونت رحمی گرفتی و ترشحات نشانه عفونته ...من هم روی یکی از سقطام همین مشکل رو داشتم
سلام مینا جان ....عزیزم اولا تا جای که میتونی استراحت کن ..استرس خطرناکترین چیزی که میتونه برات مشکل ایجاد کنه ....به خدا توکل کن ...بعد از اون امکان داره قلب نی نی دو هفته دیگه تشکیل بشه ...چون که یه دکتر به من گفت که قلب تا هفته هشتم تشکیل میشه ....منم از حال خودت با خبر کن....به امید خبر خوش
سلام الهه جان ممنونم خانومی ..........من سقطای قبلی مشکلی نداشتم ولی این دفعه هنوز لکه بینی دارم نمیدونم یعنی چی ؟ کلوتریمازول استفاده کردم برای عفونت ...................... من 20 دی دارو گذاشتم حالا شاید 2 روز دیگه پری شم ....... امید به خدا ...................مینا جون الهه جون درست میگه استرس نداشته باش و استراحت کن ان شاالله که خوش خبری